- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Surranó
aktív tag
Engem inkább az zavar, hogy honnan veszi a HTT-t a Sandra. Nem két szimpla procinak kéne látnia? oszt nem is tudni, h ez most HTT, vagy télleg 2 proci. Persze kisakkozhatja (adatbázisból), h pl az alaplapon csak egy foglalat van, vagy hogy ez a proci támogatja.
De az a legvalószínűbb tényleg, hogy nem is az aktivitását, csak az arch. támogatottságát jelzi. Azt meg tudtuk. -
Hacked_4093
csendes tag
Csak tajekoztatasul egy cikk:
http://www.hup.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1531&mode=nested&order=0&thold=0
Ez nem egy annyira uj dolog.
Sok prociba beletettek a HT-et, csak letiltottak. Talan ujabb XEONokban hasznalni is lehet...A november 24-én történt hackertámadás miatt elvesztek az adataim...
-
Male
nagyúr
Nekem inkább a Model Information sor a furcsa. Azt írja, hogy P4C (Northwood128) Celeron 4. Ez alapján ez egy Celeron proci. Nem hinném, hogy az Intel a teljes értékű P4-ben letiltja a HT-t, a Celeronban meg nem.
-
Bgs
senior tag
Ezt a lehetoseget en sem vonom ketsegbe. Csak ezt a konkret hirt. En mar kezdek nagyon nem hinni az ilyen screen shot-oknak, amig nem latok tobb helyen hasonlo eredmenyt. Lasd pl. 4200 8X link a PH-en ...
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
-
HÁZIGAZDA
Bár a kép kacsának tűnik, azért van rá elméleti esély, hogy a HT nem annyira a 3.06 GHz-hez, mint inkább a C1-es steppinghez kötött. Akkor pedig alacsonyabb órajelű procikban is elérhető lenne...
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
HEBI
senior tag
Ehhez annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a Sandra semmit nem jelent, ez meg sem nézi milyen proci van a gépben csak lekér valami infót a biosból, azt kiteszi a véleményét. Ezzel csak azt akarom, mondani mi van akkor ha ezt a procit felhúzták 3.08ra, azt a bios azt hazudta a sandrának, hogy ez egy P4 3.06.
Ezt arra alapozom, hogy a laptopomban lévő 1.6 northwoodot is mindig 1600 Mhzesnek látja, még akkor is amikor amikor 400 Mhzen megy. Tehát az eredeti 1/4én.A csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...
-
Bgs
senior tag
Ez nagyon kacsa szagu. Miert OC-nak 3.08-ra ha eppen azt akarjak demonstralnbi, hogy a 2.4-es is tud HT-t. Talan inkabb elfelejtettek azt is kozmetikazni :)
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
-
Prozac
aktív tag
Ha megemelték a 133-as FSB-t 171-re akkor miért ne...
''Fussatok bolondok...''
-
haver
tag
Miert nem a processor2-t mutatja a device lista? [L]http://prohardver.index.hu/pics/smileys/act_bouncin_once.gif[/L]
Értem, hogy motor, de mi hajtja!?
-
félisten
Fura, mert a Speed rovatban 3.08 Ghz-t ír ki a Sandra. Valahogy nem stimmel.
while (!sleep) sheep++;
Aktív témák
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest