Aktív témák
-
guest
veterán
:) Mondjatok már konklúziót! :D
-
guest
veterán
Tud valaki valami erdemi infot az msi geforce2 ti pro-rol? Nem akarom lehuzni az inno3d-s geforc2 -es kartyakat, de nekem sajnos folyamatosan fagytak a gepemben es csak ugy voltak hajlandok futni, ha minden alapbealltason volt az alaplapon, vagy ha nem fagyott akko egyszeruen kiugrott a programbol (?) ... Csak nekem voltak ilyen tapasztalataim?
-
guest
veterán
Igaza van Gergőkének, aki nettó 40 felett kiad VGA-ra, az olyan, mint a kidobott pénz. Pár hónapja még 60-70 ezer volt egy márkás GTS, ma már 30-ért is alig lehet eladni. SZVSZ, aki most VGA-t vesz csak az Inno Geforce2 ti 64MB DDR-es kártya éri meg, de inkább csak úgy, ha valami trükkel visszaszerzi az áfát (29+fa).
-
guest
veterán
"nem a gagyis ti 200" Haha kis milliomos balek, most jól *****tál. Megvetted a Geforce3-at 120 ezerért, és most legagyizod a ti 200-at, ami csak 50 rongy, és UGYANOLYAN jó...
-
guest
veterán
"Felbuzdulva ezen, mi is beruháztunk egy ilyen kártyába. A dobozon ott is díszeleg a "Certified for 500 MHz operation" felirat a RAM-oknál. A kártya épp most fagyott csontra 3DMark alatt 250/475 MHz-en, 17 másodperc után. Folytatjuk..."
Netalán nem egy ABIT alaplapba lett belerakva? Akkor megértem, hogy fagy! :D -
guest
veterán
Jobb is annyival egy GeForce3...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest