Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Ennek csak SLI-ben lehet értelme jelenleg, sztem az nvidiánál éppen azon agyaltak hogyan dutnák eladhatóbbá tenni az SLI-t és akkor eszükbe jutott ez...
A külön kártyás megoldás nekem jobban tetszik, főleg ha a kártyát nem csak játékokban hanem mondjuk tömörítési feladatoknál is lehetne használni, hangkártyát már úgysem szoktam venni...1-2 év alatt úgy is elavulna a külön kártya, addig meg úgy sem lesz az SLI-n kívül értelmes megoldás a problémára...
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Az nvidia szempontjából mindenképpen
GPU teljesítményének felét megeszi a fizika akkor semmivel nem vagyok előrébb mint egy külön kártyával... Esetleg pár év múlva lesz jobb megoldás, amikor már erősebbek lesznek a GPU-k, meg annyi előnye lesz, hogy nem foglal el egy külön slotot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest