- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ősember
őstag
most esett le, hogy ez egy aurora a tetején egy vizes akármivel és ehhez igazitott elölap
-
kovy79
őstag
A belseje nekem is kínai kissé.
A névválasztás nem sikerült valami jól:
-Milyen házad van?
-Hát Mercury!
Amúgy szép és biztos jó, csak a leendő ára... -
hardzsi2
aktív tag
Nekem szimpatikus ez a vízhűtéssel egybeépített megoldás, ha a hűtőteljesítménye jobb és halkabb egy komolyabb ventillátoros hűtésnél (mert ha nem, akkor nem sok értelmét látom a vízzel való szöszölésnek). Akinek még nem volt vízhűtése (mint pl. nekem), annak kezdéshez mindenképp jobb megoldásnak tűnik, mint különféle dobozokkal, tartályokkal és csövekkel körberakni a gépházat és fúrva-faragva rögzíteni az egyes komponenseket.
Külön szimpatikus ez az elosztós megoldás, mert így bővíthető a vízkörbe vont hűtendő alkatrészek listája - már ha a hűtő rendesen el is tudja vezetni a többlethőt. Elsőként mondjuk csak a procikt hűtöm, később esetleg a VGA-t is vagy az észeki/déli hidat - tuningnál kiderülhet, hogy melyiknek van értelme.
Továbbá nekem ez a formaterv nem unszimpatikus, bár elfogult vagyok, mert nekem is Gigabyte házam van (Triton) és szeretem a kevéssé csicsázott (értsd: no plexi, no fények, no rücskös céltalan formaelemek) dolgokat. -
Ősember
őstag
pont a belsöröl kellene kép egy ilyen háznál
mod: megint gyors a net.... msot hozta be a képet a 2. hsz-ban
[Szerkesztve] -
Remington
őstag
-
Gaben01
őstag
Nem rossz az elképzelés,de én inkább maradok a 3D Aurora-mnál és az általam összerakott vízhűtésnél.Jó lenne tudni mekkora az a hőleadő,mert ha mondjuk rákötném a cpu mellé a chipsetet,a vga-t és a hdd-ket is (2db-ot mondjuk,ahogy a jelenlegi rendszerem kinéz),akkor nem árt ha ezekkel meg is tud bírkózni.Egy tesztre én is nagyon kíváncsi lennék.
Összességében tetszik a ház,szép,de az ára is az lesz. -
Dezike
tag
Cimborám cirka 1 hónapja vásárolt 1 thermaltake kandalf vd4000swa házat 75eFt-ért. A vizhűtés felszereltsége azonos a cikkben szereplö giga házhoz ezért szerintem az ára is azonos lehet nagyságrendileg. Bár a thermaltake-ben nincs fordulat szabályzó a ventikhez ez lehet megdrágítja
, a giga viszont nem full aluminium.
-
Petek
tag
Nagyon kíváncsi lennék egy tesztre, hogy mit tud ez az integrál vizes rendszer
-
Ste
addikt
aranyos, de hogy a belsejét nem látom át, az hót ziher
-
trassher
addikt
nem rossz az elképzelés, remélem nem sokára jön egy teszt is
-
kidude
csendes tag
válasz
venember83 #1 üzenetére
a gigabyte site azt mondja, hogy:
Built-in liquid cooling system(include pump, radiator, tank set, 2x VGA & Northbridge waterblock)
Bár nem tudom eldönteni melyik a jobb? Ha nem adnak hozzá mindenféle béna blokkot akkor szerezhetsz magadnak hozzá pl jóféle heatkillereket.
Az árára azért nagyon kíváncsi vagyok.
Érdekes, hogy a mélysége mindha kisebb lenne mint az új Aurora 570-é ami többek között ugye azért lett nagyobb, hogy jól elférjen benne 2 GTX. Ez ugye a sima Aurorában okoz némi gondot.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Elveszik a barkácsolók örömét
-
Oliverda
félisten
Tesztet a népnek!
-
Zé_Mester
őstag
Gyóóóóó
Egész nagynak tűnik felülről. Lényegesen több hely van benne az Aurorahoz képest.
Esetleg árról vlm infó??? Kíváncsi leszek hány pénz lesz majd a céduláján -
venember83
nagyúr
válasz
janpotocki #2 üzenetére
koszonom szepen
-
janpotocki
senior tag
válasz
venember83 #1 üzenetére
-
venember83
nagyúr
kep a belsorol? Mert elvileg ott van a lenyeg, mindenesetre aki vizhutest akar az inkabb informalodjon, olvasgasson s utana vegyen, szvsz nem ajanlott ez az integralt megoldas, eleg suta is 1 cpu-blokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hamarosan piacra kerülhet a tágas 3D Mercury.
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest