Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Lehet... régen volt.
Amúgy sokat nem számít ahogy tapasztaltam... ha nincs terhelve a proci, akkor amúgy is jóval kevesebbet fogyaszt (most nem Win9x-ről beszélek, bár ott is van egy rakás progi hozzá, CPUIdle és hasonlók), ha visszaveszem az órajelet, az ehhez képest nem nagy különbség. Bár ha valakinek vannak pontos adatai, az megoszthatná.
Szerk: LordX #32: ezzel én nem számoltam... csak a hőtermelésből indultam ki, mivel csak azt tudom mérni.[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Autós kamerák
- Nintendo Switch
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest