Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Lehet... régen volt.
Amúgy sokat nem számít ahogy tapasztaltam... ha nincs terhelve a proci, akkor amúgy is jóval kevesebbet fogyaszt (most nem Win9x-ről beszélek, bár ott is van egy rakás progi hozzá, CPUIdle és hasonlók), ha visszaveszem az órajelet, az ehhez képest nem nagy különbség. Bár ha valakinek vannak pontos adatai, az megoszthatná.
Szerk: LordX #32: ezzel én nem számoltam... csak a hőtermelésből indultam ki, mivel csak azt tudom mérni.[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest