- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
-
marcee
addikt
(Nálam most két hétig, a sajátomon kívül két gép állt otthon az asztalon (alatta), kifejezetten nagy számítási feladatra, hálózatban dolgoztak össze. Saját A64 3000+@2.4GHz, egy asztali P4-NW-2.6@2.7GHz (intel alaplap sux) és egy Acer Aspire 1714smi notebook P4-NW-3.4GHz (az alkatrészek nagyrésze asztali benne amúgyis, még chipset és winchester is!). No ez utóbbi messze lekörözte az előbbi kettőt zajosságban, elviselhetetlen hangja volt szinte. Ha nagynéha kikapcsoltam, elképesztő megkönnyebbülés volt, és percekig tartott, mire feltünt, hogy a másik két gép még megy egyáltalán.)
\m/
-
engusz
veterán
Szerintem nem 14''-os TFT-kel szerelt notebookoknál fogod viszontlátni ezeket a kártyákat. Nekem jól jönne néha a 7800 teljesítménye. Kicsit döcögős egy-két játék a (natív) 1440x900-as felbontásban.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
SLYM
veterán
Márcsak az a kérdés, hogy az LCD ki tudja-e használni a kártyát? Gondolok itt a ''fix felbontásra''.
más: el nem tudnám képzelni, hogy egy notebookkal jáccak! -
HolyDay
tag
egészen biztos vagyok benne h heatpipe-os rendszerrel hűtik.
Alienware cucc naon vadállat lett -
Digital
addikt
Egy Alienware notiba kötelező egy ilyen brutál kártya!
Gondolom SLI támogatás ablakban
[Szerkesztve]"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
engusz
veterán
Nekem csak egy Mobility X600-am van, de úgy tűnik, hogy ez is elég játékra. (Igaz, a CoD 2 demója rendesen megfingatta a masinát. ) Hűtése elég hangos, főleg, ha izzad a gép.
Kíváncsi volnék, hogy a világon hol lehet külön megvásárolni ezeket a kártyákat! Szívem szerint ápgrédelnék egy Go 6800-ra.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
szucsi
őstag
Megvettem a lottót, már csak azt várom, hogy kihúzzák a számaimat, és akkor veszek egy ilyet. Nem is, inkább rögtön kettőt.
-
anulu
félisten
pff, nem emlékszem, hogy hol, de ma láttam a neten ilyen GTX Go tesztet. leginkább a minimálisan alacsonyabb órajel miatt marad csak el az ''asztali nagytesótól''. durva a cucc, na! elfogadnám ezt az Alienware notit én is!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Renwick
őstag
microATX ide- vagy oda, ez akkor is csak egy asztali PC marad, ami mindig is korlátozottabban mobilis, mint egy notebook. Más kérdés, hogy ezeket a monstrum notikat sem nagyon cipelném, maximum egyik szobából a másikba, de ott elég csak egy kábelt bedugni a helyére, és mehet is a téma...
üdv
R.I see you blaming each other -- And I love you still
-
erdoke
titán
-
Yutani
nagyúr
Ha beletették, bizotsan meg is oldották a hűtést.
Szerintem leginkább hőcsöves hűtést alkalmaznak ezeknél a cuccoknál, és persze a többi alkatrész hűtését is ilyen módon oldják meg.
Az a félelmetes, hogy egy ilyen notebook simán visz minden programot, gyakorlatilag nem is kell mellé desktop gép.#tarcsad
-
KrAt
veterán
Üdv!
Ezek a kártyák láttán mindíg felmerül bennem a kérdés: Hogy hűtik ezeket? Mert egy notiban azért nem lehet ''ultrabrutál'' hűtést rátenni, ellenben gondolom ezek is termelnek nem kevés hőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest