- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
gericooper
aktív tag
agp-s verzió szerintem sokunkat érdekli.
-
coccolino
aktív tag
válasz gericooper #1 üzenetére
250-350 kozotti euros arral?
a legjobb 6600gt kb annyi lesz mint egy x800pro nettoba, es ez a kulfoldi ar
akkor mar x800-at veszek''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
süti5
őstag
Gyönyörű.
GLH-micsoda bestiális elnevezés:) -
nap
addikt
Inkabb egy sima 6800GT, azt ha akarom szenne huzom, ha nem nem akarom, akkor nem.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Loretto
veterán
télleg szép kari.csak ez az ár.:hát :(
Soirée...
-
coolrob
aktív tag
bammeg ez egy trágy@..350 dolcsit lenne pofájuk elkérni érte..ez egy viccnek is rossz sztem..100 dolcsival több mint az alap változat és komoly 8% -al meghúzták a magot meg picit jobb ram..hát szerintem suXx..:B :DDD
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
_Volkovy_
nagyúr
azt mesélje már el valaki,hogy miért nem az agp változatot hozzák ki előbb,tekintve hogy senkinek nincs még pci-e alaplapja..:U
-
Obi-1
őstag
A fenébe! Ne szóljatok hozá, mert az idézőjel hazavágja az Utolsó hozzászólásokat. Mi már megszívtuk! :(((
Only a Sith deals in absolutes.
-
hát ha arra várnak, hogy megvegyem ezt a kártyát, akkor igen ott fog porosodni a boltok polcain...
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Loretto
veterán
holnap uj hir lesz: ''Drasztikusan csökkent a kártya ára.'' cimmel.
Soirée...
-
Z10N
veterán
Azt viszont ne felejtsétek el, hogy a Gainward szereti játszani a fejét, sosem voltak olcsók a termékei, viszont a minőségükre és a tuning-potenciáljukra egy szavunk se lehet. A dolognak az a jó oldala, hogy a legkisebb 6600GT Є250, ami azért egy ''minőségi'' kártya ára PCIe-vel és SLI-vel, namármost 1.: én legalábbis nem szoktam ''nagyon-márkás'' kártyát venni (mert minek, a kicsivel ''márkátlanabb''-nál nem kell megfizetni a márkanevet, a +tartalmat, habár lehet, hogy egy kicsit gyengébb a minősége) 2.: a HSI chippel olcsón meg lehet valósítani a PCIe ---> AGP konverziót 3.: AGP-s verzión nem lesz SLI. Így az 6600GT (AGP) -nek bíztató Є200-220 lesz az ára, remélhetőleg novemberre.
Z10N# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
süti5
őstag
Egy titka van, nem kell újonnan megvenni, használtan pedig 1-2 ezerrel kerülnek többe a Gainward kártyák, viszont tuningosak és megbízhatóak.
-
Z10N
veterán
válasz coccolino #15 üzenetére
Nem, de mint mondtam a Gainward szereti játszani azt, hogy ''nekem_van_a_legbrutálabb_kártyám'' című játékot. Egyébként én is hülyeségnek tartom a legkisebben kívüli kártyákat Є300 ill. Є350-ért, mert ennyiért már 6800-at is kapsz.
Z10N# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
coccolino
aktív tag
hat en nem tudom, de hogy 50-55 alatt nem lesz 6600gt az is biztos
majd ilyen 6600 talan lesz 40 korul, de akkor mar inkabb 9800pro
es ezek az arak amiken kijonnek, jovo ev elejeig szerintem nem is fognak valtozni
amugy ha belegondolsz x800 90k, x600 40k, szoval a sima x700 is olyan 50-60k-s aron jon ki
[Szerkesztve]''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
Legolas
senior tag
Előre megjósoltam, hogy messze nem lesz olyan olcsó, mint sokan várták. És majd itt jön be a másik dolog, amit mondtam, ha az ATI és az Nvidia hasonló dollár-árra lövi be a termékét bejelentéskor, akkor piacrakerüléskor az ATI terméke mindig olcsóbb. Így szerintem az X700pro/XT kiskereskedelemben olcsóbb lesz a 6600GT-nél!!!
Ez az ár különben viccnek is rossz. 6800-nál is drágábban, majdnem 6800 GT áron akarnak elpasszolni egy 6600GT-t ami annyira van meghúzva, amennyire akár a user saját maga is megtuningolhatja a sima változatot! :(Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
LordX
veterán
Jó napot kívánok, szeretnék venni egy Gainward Ultra/1960PCX XP Golden Sample GLH videokártyát
Szerintem erre minden jóérzésű helyen hülyének néznének...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest