Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
válasz
Terrorista #49 üzenetére
Nekem meg Razer CP az külsőre ugyan az csak abban lézer szenzor van eben meg az uj 3g infra amit anyira dicsérnek.
Cp -m viszont már haldoklik szóval ideje a csere.
-
Terrorista
senior tag
Mivel előtte is Diamondbackem volt így nincs nagy lényegi változás. A külseje más, az egész egér teteje olyan anyaggal van bevonva mint a gombok.
Az oldalso gombok picit máshová esnek-furák, de lehet, h csak az újszerű állapot miatt érzem így.A belseje persze teljesen más, igazából még nem volt időm letesztelni, de a hétvégi 3 napos lanparty után remélhetőleg többet tudok írni.
Nekem nagyon bejön, havernak mx518-a van/volt, neki nem annyira. Gondolkozik, h lehet eladja
Itt még hozzáfűzném, hogy haver balkezes és ha beállítja arra, hogy a jobb gomb működjön balként akkor van, hogy késik 1mp-et is a reakciója. Valszeg a driver bugos még. -
AS
félisten
Köszi!
Szerencsére pixel hamarosan árulja!
Adig légyszi irjál rola neked hogy tetszik -
AS
félisten
válasz
Terrorista #45 üzenetére
Aztán hogyan?
-
AS
félisten
Hi!
Kapható már valahol a új diamondback egér? Én még sehol sem láttam, , CP meg már nagyon megy tönkre.
Persze magyar oldalra gondoltam.
Köszi elöre is. -
FehérHolló
veterán
1. Pixelnek ne higyj el semmit.
4. Valve-nak alkalmazkodni kell a Steamhez is. Milyen játék az, ahol az FPS-től függ a sense-ed, az FPS pedig a pingtől..? Ahhoz az kell, hogy a textúrákat, mesheket és minden hasonlót a neten (hálón) keresztül kapj a szervertől. Ez számomra elképzelhetetlen mondjuk egy HL2 esetében. FPS és a ping (lag) meg nem függ össze. Egyik a kliensoldali dolgoktól függ, másik pedig a hálózattól. Bár a low-FPS és a high-ping hasonló tünetekkel jár. -
gyvi
csendes tag
1. Razer Deathaddernél lecserélték a ratyi belsőt, legalábbis ami az USB vezérlőchipet illeti remélhetőleg ezt örökli a DB 3D is. Nagyrészt ez volt a felelős (Freescale vezérlő) a Razer egereinek korai elhalálozásának. (Pixelben mondták)
2. Ratyi egér tényleg szar, ha skippel, vagy negatív gyorsulása van, az eléggé halál, lehetsz akármilyen überpro, ezt nem tudod kikerülni. A magas dpi szvsz 800DPI-ig elkellhet, hasonló sens beállítások mellett sokkal finomabb mozgást is lekövet az egér (MS1.1A vs 800DPI). Pixel méretű célzásnál mindenképp számíthat.
3. Nagyon fontos még az egér formája, mennyire esik az egér a kezedre, nekem pl Deathadder jobb mint 1.1A, kis sens miatt sokat ''pakolgatom'' egeret, Razert könnyebben meg tudom fogni, MS néha kicsúszott ''emelésnél'' a kezemből. Ez erősen szubjektív, tehát senki nem mondhatja meg senkinek hogy neki az jobb lesz mint a mostani, legalábbis ami a designt illeti.
4. Valve játékairól pls ne beszéljünk. Még a Marioban is jobb a netkód... Interp egy faszság, van mikor egy meccsen belül változik, hogy hova kell lőni az ellenfélnek és állíthatod jobbra balra, jobb valszeg nem lesz... (neten) A nagy landumával meg senki ne jöjjön mikor az év 365 napjából jó ha 10-et tölt lan körülmények között. Ráadásul még az fpstől is függ a sensed (laggoló fps -> laggoló sens), stb... -
waverider
senior tag
majd ha lesz vezetéknélküli egerük, akkor én is gondolkodom Razerben
-
Allien
veterán
Nem jártam cs-s lanon (Mohaa lanon igen). Neten játszottam, de elég gyengén muzsikáltam (már cs-ben), és soha se értettem, hogyan képsessek egyesek ilyen ügyessen lőni. Fejre lövöldöztem, meg se nyekkent, köszi.
Anno, más totyikban olvastam, és mutattak pár videót, hova is kellene céloznom, és az NEM egyezett azzal, amit tényleg láttam a monitoron. Ez van. Az interp-ről tényleg lövésem sincs mi, taníts, kérlek!
Ami meg a tapasztalatodat illeti, az ugyan olyan szűk, mint mondjuk az én tapasztalatom, de azért az enyém legalább nem egy játékra korlátozódik (négyre, ami inkább három). Az, hogy TE nem tapasztalsz nagy külömbségeket a minőségibb egerek között, még nem biztos, hogy nincs is (azon az egy játékon, driver nélkül lehet, hogy nincsen, nem értek hozzá, ez van)!Lehet, hogy driver nélkül jobb, ezt nem tudom, már nem is fogom utólag kipróbálni, azért nem fogom visszarakni a trust egeret.
-
FehérHolló
veterán
Alacsony érzékenységen játszok (FPS-t), 1280x1024-es felbontáson. 800 és 1600 DPI-n más érzékenységet állítottam be a driverben, hogy körülbelül ugyanannyit kelljen mozgatom az egeret a 360-as elforduláshoz mindkét esetben.
Most jön a szubjektív része: Úgy érzem, hogy 1600-nál mindig (majdnem mindig) oda megy a kurzor (értsd: célkereszt), ahova szeretném, míg 800-nál sokszor kicsit mellé. 1600 és 2000 DPI között már nem érzem a különbséget. High-sense esetén viszont szerintem 800 és 1600 között sem tapasztalható lényeges különbség.
Megjegyzés: High-sense-en azt értem, hogy keveset kell mozgatni az egeret a 360 fokos fordulathoz, míg low-sense-nél többet. Tehát nem a driverben beállított szám alapján mondom. (Most nem tudom lemérni, mert nem vagyok Pesten, de én körülbelül 12-15 centit mozgatom ahhoz, hogy körbeforduljak.)
zip9982 (#18): Nekem nagyon nem kényelmes, de ez teljesen szubjektív. Egyébként miért is beszélgetünk a Logitech egerekről egy Razeres hírhez kapcsolódó topicban? Ha még a Razer-Logitech összehasonlítás lenne a téma, de nem...
Allien: Készülj!Más is panaszkodott a DB topicban, hogy elég silány belülről a cucc. De 1-2 tapasztalat alapján nem lehet általánosítani.
[Szerkesztve] -
diegho
nagyúr
jójó látjuk jártál már lan-on...
az hogy neten mit meg hová lősz kutyát nem érdekli... mellesleg meg szerverbeállításokon és a saját beállításaidon is múlik, de ahogy látom halál fogalmad nem lehet az interp-ről szóval innentől a hiba nem a cs-ben hanem benned van
driver komolyan minek kell? mert hogy volt már vagy 20 profi egerem és egyikhez se használtam ez is biztos... az hogy fél év alatt jobb lettél megint nem az egér kérdése. adj oda egy profinak 5-6 egeret, 2-3 órára. mindegyikkel ugyanúgy fog lőni +-pár frag. ennyi az egész. ezt így 8év cs után mondom csak. játszottam a4tech, logitech, ms, razer, terratec egerekkel. ha egy egér megüt egy bizonyos szintet onnantól már teljesen mindegy melyiket használod, semmivel nem leszel jobban, csak megszokás kérdése melyik áll jobban kézre. és megkérdezhetsz nyugodtan profi (nem neten profi mert az inkább vicc mint profiság) játékosokat ugyanezt fogják mondani. -
Allien
veterán
Hát az engem hol érint, hogy Neked mi fáj! Amúgy egyáltalán nem blődségeket írtam, ez TÉNY, hogy nem oda kell célozni, ahova mondjuk más játéknál (nem én állítom, de tapasztaltam én is).
Ami pedig a Trust egeret illeti, NEM rántásoknál jött elő, hanem random, ami NAGY külömbség! A mai egerekre is jellemző, ha ilyen nonamesről beszélünk, hogy nuku driver támogatás. A megfelelő hardwer meg létkérdés. Az, hogy mennyibe kerül, az most külön téma. A baj az, hogy meg kell találni az egyénnek, ami Neki megfelelő. Jelenleg nekem ez. Ha pedig azt nézzük, hogy a Trust után jött ez, akkor azt KELL mondanom, hogy elvileg nem lettem jobb játékos. Gyakorlatilag meg DE!Ugyanis, amíg azzal a ratyival nyomultam, mindig féltem, hogy mikor jön elő ez a bug. Ezért nem is ültem be a helibe pl. Illetve, sokkal visszafogottabban játszottam. Az is közrejátszott, hogy a billentyűzetem is amatőr volt, NEM játékra kitalált bill volt, mert csak 2-3 gombot kezelt egyszerre, max. Márpedig volt, hogy 4-5-t is kellett volna, és egyszerre (Mohaa).
Lecseréltem mindkettőt, és ''megváltozott az életem''.Már Bf2-ben is relative eredményes lettem a bill+egér kombóval. Ergo, elvileg nem lettem jobb játékos, gyakorlatilag meg sokkal eredményesebb lettem, ergo JOBB.
-
Zull
senior tag
pontosabban, annyit befolyasol a jatekon h a nagy dpi miatt nagyobb lesz a sens-ed
ami engem momentan zavar, a diamondbackemet is 1.0an kellett hasznalnom ami ala nemnagyon tudsz menni
amugy, allien neked meg elarulom a driver csak ront az egereken, ujabb apro kiskapuk amin atmegy az adat amikor jatszol, en ruhellem, a legtisztabb az h radugod az egeret, felismeri es jatszol vele, spec gombokat nem hasznalok, nekem az a lenyeg h ne legyen egergyorsitas, es h semmi ne szoljon bele az egernek a mozgasaba, csak a windows sens es csben a sens, nekem mas hozza se nyuljon az adatomhoz
ez foleg azert fontos mert nagyonn versenyeken megmeretteteseken nem tudsz oan dolgokat hasznalni mint sok mas ember szokott. nincs mousefix, nincs usbrate, max a defakult drivert hasznalhatod azt csokolom.
[Szerkesztve] -
diegho
nagyúr
cs-vel kapcsolatban akkora blődségeket állítasz hogy fáj... az meg hogy némelyik régi hugy egér képes megbolondulni nagy rántásoknál az megint más téma. mai egerekre nem jellemző, különben meg ott van az MS 1.1A kemény 4k-ért. tökéletesen jó profi szintű játékra is... de ízlések és pofonok kinek mi jön be. egy 15k-s egértől nem leszel jobb játékos, max 1-5%ot tud befolyásolni a teljesítményeden, de ez is megszokás kérdése csak.
-
eastsider
nagyúr
Sztem is a belseje ua
Allien: a forgással én nem is foglalkoztam a régi trustomnál, nekem fel volt gyorsítva cod-okban (nagyon) úgy 5 pixeleket ugrált
én az MX518-ast mindenhol 1600DPI-n használom
Én is játszottam 400dpi-s egérrel, lehet azzal is játszani, de ezt nem kell annyira rántgatni, meg a + gombok (igaz én csak 1-et használok, azon is a TS van) meg én ugye a 400dpi-st is flegyorsítottam szal tunkra ''ugyanolyan'' mint az mx518, ott nem kell a pontosság annyira
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Azért, ezzel nem értek egyet! Bakkhatod Te azt a ráncigálást, meg akármit, attól még nem bizti, hogy jól jársz a választott egérrel (majd a végén leírom, mire gondolok). Illetve, erőssen játékfüggő. A CS meg ugye, nagyon specifikus, én spec utálom, mert nem igazi játék, számomra.
(nagyon meg kell szokni, hogy nem oda kell lőni, ahova gondolja az ember, tehát pl fejre ne is célozz, mert az már nem ott van)
Én Battlefield 2-2142-höz használom a Diamond-omat, 500-ra állítva. Érezhető a külömbség az alap 125, az 500, és az 1000 között is!
Ami az egérválasztást illeti, van több is, ami TILOS normális embernek választania. Ilyen a Genius, és Trust egerek, cakkumpakk, az összes. Ugyanis nuku drivertámogatás (ami van az meg bugos)! Nekem spec Trust-om volt, és csak szívtam vele! Olyat csinált, hogy játék közben (bármely fps!!!) elkezdte tőlem függetlenül ''irányítani'' önmagát, és mintha fullra jobbra húznám. Magyarul full sebességgel elkezdtem forogni, mintha egy jégtáncos lennék, piruetteztem. Kilépni ebből a csávából nem nagyon lehetett, bár ez is játékfüggő volt, Mohaa-ból csak ha kilökött egy társ, vagy meghaltam, akkor tudtam abbahagyni, Battlefield-ben meg kelett rángattni ide-oda az egeret, és magához tért. Csakhogy, a BF-ben vannak járművek, és a heli vezetése közben biza ez nagyon gáz volt. A battlefield 2-ben pl a csapatszállitót vezettem éppen, fullra pakolva csapattársal, és ekkor jött ez a bug. Úgy földbe csapta a gépet, hogy az na! De, a teamkill az vétek, büntetik. No, akkor feláltam, és vettem egy EGERET, ez van azóta is. Jelenleg (mellékessen) a BF2142-ben top1 vagyok a magyar szkenben. (nem azért írom, hogy én vagyok a legjobb pilóta, mert nem, hanem jelenleg én csináltam a legtöbb killt) -
Zull
senior tag
figy, ha a diamondbacket megujitjak belsoleg, akkora a formaja nem fog valtozni mert az mar nem diamondback lenne es nem vennek azert amien
de amugy a kedvedert elovettem a szekrenybol a diamondbackemet es megneztem, ugyanaz a forma, csak a deathadder boritasat huztak ra, meg raktak bele az optikajat.
-
D.Orion
veterán
-
AMD Power
titán
Komoly adatok ezek.
Bent az MM-ben meg néztem egy ilyen Razer egeret de élőben már annyira nem jött be mint a képeken -
Zull
senior tag
aki esetleg meg nem tudta volna, annak elmondok egy titkot
egy gamer egernek van egy kitetele, h ha rantasz, azt elviselje, ha mar egy eger ezt tudja, onnantol az is ugyanugy lehet ''gamer'' eger mint barmi mas, attol fugg h az embernek mi illik a kezehez, ill h mit szok meg. for ex. nezz meg egy eswc-t egy wcg-t vagy egy cpl-t ott a cs-sek 70% ms1.1a-val es 3.0-val jatszik, ezek pedig 400dpi-s egerek, szoval, a fogas a fontos nem a dpi, a hangzatos szamadatokat meg a hajadra kenheted.
-
feka007
veterán
Attól még meg tudták volna csinálni ízlésesebbre is, hogy játékosoknak van tervezve
Ez azért nem egy videókártya, amiben a teljesítmény, amit nyújt a lényeg, és nem is látod onnantól, hogy ráteszed a gépház oldallapját...
A G5-öt is meg tudták szépre tervezni, és nem ment a precizitás kárára... Csak ennyit akartam mondani -
Allien
veterán
A plussz gombok szerintem nem rossz helyen vannak, hanem a méretük kicsi, és nehézkes nyomkodni kicsit (számomra). Ami a DPI-t illeti, ugye, ehez meg kell hekkelni a wint, mert olyan, mint az LCD monitorok képfrissitése, érthetőbben 8ms a ''késleltetése (USB port 125hz). Ezt kell átálítani, ha pl 250-re rakod, akkor kb eléred a PS2-s csatlakozás sebességét, és értelemszerüen 500, vagy 1000-re (ami 1ms, ha jól emléxem) kell rakni, ha tényleg játékra akarod használni. Meglepő, de VAN értelme!
Én speciel 500-ra raktam, 1000-nél már kicsit túl gyorsnak találom abban, amire én használom (multis fps).
De, kinek mi, ugyebár.
-
Allien
veterán
Őőő, nem akarok (nagyon) megbántani senkit! DE! Aki egy játékosoknak szánt egérnél olyat néz, hogy szép-e, az nagyon werry LOL (már sorry). Ha szépet akarsz, akkor vegyél olyat, ami tetszik, de, ne csodálkozz, ha az nem bizti, hogy játékra tervezték! Persze, ha éppen az tetszik, amit arra hoztak ki, mint pl az 510-518-s egereket, az más.
Csak 1 példa, billentyűzetnél is ez a helyzet. Amit én használok, keveseknek tetszik (nekem se, NEM azért vettem). A Zboard szintén nem tetszetős, NEm világitós, meg hasonló hülyeségeket SE tud (bár multimédiás). Viszont KIVÁLÓAN alkalmas játékra! Magassan veri a konkurenciát, és ez TÉNY.(ettől még nem biztos, hogy mindenkinek jó, természetessen)
FehérHolló, azt mondod, hogy készüljek fel, hogy tönkremegy? Minden nap erős használat alatt tartom. -
Archer
őstag
Hát nem tudom, én kb. egy éve elég jó áron hozzájutottam egy Diamondback-hez és nekem eddig csak jó véleményem van róla. Persze ha egy év múlva tönkremegy, soha többet Razer.
Ez a nagy DPI mánia csak humbuk, 800 fölött egy mezei gémer már szerintem nem érez sok javulást. A plussz gombokat amúgy tehetnék jobb helyre is, mert egy normál kézfejű embernek elég kényelmetlen helyen vannak. -
zip9982
csendes tag
Kit erdekel, hogy ronda ha kenyelmes?
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
válasz
FehérHolló #5 üzenetére
Tényleg érzed a különbséget a 800 és 1600 dpi-s felbontás között? Miben nyilvánul ez meg? Nem csak azt érzed, hogy azonos mozgási sebesség (senzitivity) mellett az egyik gyorsabb (érzékenyebb) a másik meg lassabb (kevésbé érzékeny)?
-
eastsider
nagyúr
Maradok mx518-nál
-
Vistaboy
veterán
Szépnek nem nevezném, inkább érdekesnek. Számomra a Logitech G5-ösénél több/jobb egér nem kell. Kár hogy a G9-et olyan ''nem szép''-re tervezték. Nem kellene erőltetni a 3000 DPI-t, 1600 felett nem sok értelme van, Én sem érzek semmi különbséget a G5-ösön 1600 és 2000 között.
-
edgR
őstag
sok ujat azert ebben a kategoriaban mar nem lehet kitalalni, persze h rokabor szaga van
de amig veszik, miert ne tennek..
-
FehérHolló
veterán
12k-nél olcsóbban nem tudok 1600DPI-s egeret. Én speciel érzem még a 800 és az 1600 között a különbséget, de 1600 fölött már nincs ember, aki észlelné (mondjuk 1600 vs 2000).
Egyébként nekem is ''húzzunk le róla még néhány bőrt!'' érzésem van.
Az is szégyen, hogy a szenzoron kívül a Razer egerek minden másik része silány minőségű. A forrasztástól kezdve a kiegészítő feladatokat ellátó chipeken át a gumiborításig.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Hát én ezekben az egerekben semmi észbontóan jót nem látok amiért érdemes kiadni 15K-t. Jól néz ki, de ennél olcsóbb egerek is tudják ezt a teljesítményt. Razer kezd legózni és rókabőrt játszani.
Külsejében is megújult a Diamondback 3G, ugyanis a korábbi fényes, egyes variánsoknál átlátszó felső héjat teljes teljes egészében gumis borításra cserélték -
FehérHolló
veterán
Hiába a jó szenzor, ha az USB-chip ótvar minőségű. 2.5 évig nem bírja a régi DB példányban... Azért egy 10ezer fölötti egértől elvárná az ember, hogy legalább addig bírja, mint egy ezer forintos társa.
-
LSL1337
őstag
logitech meg csak tolja fel a DPI-t, állítólag a g9 3000 dpi-s lesz...de olyan hülyén néz ki hogy ááá
razer meg nekem valahogy még mindig nem tetszik:S -
Zull
senior tag
nemrossz nemrossz, az az uj optika utos, rajottek ok is h nem a lezert kell eroltetni. a boomslang ujitasra meg kivancsiak vagyunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A megújuló Diamondback mellett őszre is marad egy meglepetés.
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ford topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest