Új hozzászólás Aktív témák
-
Zull
senior tag
pontosabban, annyit befolyasol a jatekon h a nagy dpi miatt nagyobb lesz a sens-ed
ami engem momentan zavar, a diamondbackemet is 1.0an kellett hasznalnom ami ala nemnagyon tudsz menni
amugy, allien neked meg elarulom a driver csak ront az egereken, ujabb apro kiskapuk amin atmegy az adat amikor jatszol, en ruhellem, a legtisztabb az h radugod az egeret, felismeri es jatszol vele, spec gombokat nem hasznalok, nekem az a lenyeg h ne legyen egergyorsitas, es h semmi ne szoljon bele az egernek a mozgasaba, csak a windows sens es csben a sens, nekem mas hozza se nyuljon az adatomhoz
ez foleg azert fontos mert nagyonn versenyeken megmeretteteseken nem tudsz oan dolgokat hasznalni mint sok mas ember szokott. nincs mousefix, nincs usbrate, max a defakult drivert hasznalhatod azt csokolom.
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
figy, ha a diamondbacket megujitjak belsoleg, akkora a formaja nem fog valtozni mert az mar nem diamondback lenne es nem vennek azert amien
de amugy a kedvedert elovettem a szekrenybol a diamondbackemet es megneztem, ugyanaz a forma, csak a deathadder boritasat huztak ra, meg raktak bele az optikajat.
-
Zull
senior tag
aki esetleg meg nem tudta volna, annak elmondok egy titkot
egy gamer egernek van egy kitetele, h ha rantasz, azt elviselje, ha mar egy eger ezt tudja, onnantol az is ugyanugy lehet ''gamer'' eger mint barmi mas, attol fugg h az embernek mi illik a kezehez, ill h mit szok meg. for ex. nezz meg egy eswc-t egy wcg-t vagy egy cpl-t ott a cs-sek 70% ms1.1a-val es 3.0-val jatszik, ezek pedig 400dpi-s egerek, szoval, a fogas a fontos nem a dpi, a hangzatos szamadatokat meg a hajadra kenheted.
-
Zull
senior tag
nemrossz nemrossz, az az uj optika utos, rajottek ok is h nem a lezert kell eroltetni. a boomslang ujitasra meg kivancsiak vagyunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A megújuló Diamondback mellett őszre is marad egy meglepetés.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Politika
- Home server / házi szerver építése
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest