- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ennek leginkább az az oka, hogy több 8 évvel ezelőtt nem volt annyira elterjedek a konzolok európában, hogy megérte volna átiratni...bár amennyire tudom, az FFIII már kapható volt PAL verzióban, az I - II nem. Azért a 8 évvel ezelőtti helyzetet szerintem ne keverjük a mostani, teljesen más volt. Ilyen alapon, 50 évvel ezelőtt 1 db japán konzoljátékot nem hoztak be európába...jaa hogy konzolok se voltak? Az nem baj, de szemetek a fejlesztők...
Amennyire tudom, már az FF Tactics is elérhető újrakiadásban valamilyen gépre...de ebben lehet igazad van (de I-VI-ig kiadtak mindent újra, azok biztos elérhetőek, onnantól felfele pedig 100%, hogy volt minden PAL-ban is) -
csongi
veterán
Szegény Bill
Hogy mennyire sajnálom , el sem tudom mondani
Mégis mire számítottak? Talán nem kellene horror áron adni a szoftvereket. És akkor a felhasználokat nem érdekelné ez a dolog. szvsz ez az egész kulcsa.Elfogatható ára csak akkor van már egy gaménak mikor kifutott és a kutyát nem érdekli. Akkor persze odadják 2-3k is csak hogy ne maradjon a nyakukon.
-
Allien
veterán
válasz
Cathfaern #41 üzenetére
Ja, MA esettleg. De több, mint 8 évvel ezelött még a híre is csak újságból érkezett hozzánk!
Sorolhatnék most nem 1 nevet, amit pl. szinte csak japáni nyelven lehetett megszerezni!
Azért, nem vagyok benne 100%-ig bizti, hogy most (ma) is meg tudnád venni az ÖSSZES FF részt.
(Pl.: FFTactics, vagy mi volt a neve, már nem emléxem az összes részre, sorry).
[Szerkesztve] -
törölt tag
Sztem meg azért drágább a konzol progi, mert valahol be kell hozni a konzol fejlesztési költséget.
Úgy tudom, hogy az xbox nem volt valami nyereséges bolt, mégis nyomják agyba főbe Billyboy-ék
Egyébként meg konzolrafejleszteni egyszerübb, mert nem kell mindenféle típusú hw-re fejleszteni, tesztelni, mert minden konzolbelső gyk egyforma(mármint azonos konzol esetén) -
törölt tag
''A módosított firmware nem publikus, és nem is egyszerű beégetni, a Microsoft azonban kezdhet aggódni.''
Naja majd közkinccsé teszik...
Meg azt is h. ki volt... -
lolee
tag
Ez be van kalkulálva....
Sztem ezért is drágább egy fix platformra írt játék egy PC-snél,vagy csak a +lóvéra mennek? Máshogy nem tudom látni a dolgot, mert kezdettől fogva ott a HW nem kell skálázni a motort meg egyéb...(általánosságban).
Mondjuk arra kiváncsi lennék hányan vennének konzolt ha csak eredeti drága játék futna rajta. -
Muhahahahaha...
Szegény Billiboy. Tönkre fog menni.
Gyantával kiöntés: khm, bár még nem volt szerencsém ilyen szerkezethez,
gyanítom ez is melegszik. A gyanta meg nem hűt túlságosan.
-
KrAt
veterán
-
Allien
veterán
''igazából nem is tom elképzelni, hogy ki az aki képes ennyit várni. Persze azokon kívül, akik sportot csinálnak abból, hogy hány játékuk van otthon.''
EZT Te sem gondolod komolyan? Akinek nincsen rá pénze, vagy sajnálja rá kiadni, az NEM veszi meg, vagy mondjuk vesz PS2-t, az már olcsóbb, és megoldva a másolás (ha jól tudom) Én pl. a PS1-ből sem csináltam sportot (csak egy ''kicsit''), de eléggé könnyen összejött kb. 140 game.
Persze, egy kis részével alig játszottam, de természetessen volt köztük, amit rendszeressen nyomtam, és többször is végig játszottam. Csakhogy, utálom a szoftvergyártókat, mert ha megveszek egy EREDETI gamet, elvárom, hogy az legalább maximálissan működjön is (főleg konzolon, nem úgy, mint pl. a Driv3r). Nem is beszélve arról, hogy hivatalossan még csere-berélni SEM szabad, márpedig rengeteg gagyi játékot dobnak a piacra. Ezen felül, pár okostojás dönti el, hogy én melyik játékot szeretem. Undorító!
Még jó, hogy meg lehetett ''venni'' a feketepiacon a Final Fantasy összes részét! Gondold el, mitől fosztottak meg anno a Sony Európai részlegénél, amikor úgy döntöttek, hogy elég nekem max az FFVII (mondjuk részben elég). Ergo, inkább NEM veszek eredeti gamet (PS-re). A PC külön téma. Én konzolpárti vagyok, de azért kényszerültem PC-re váltani, mert sokkal több a magyarosított game PC-re, illetve, a multiplayer jobban kidolgozott (még talán ma is).
-
Stalker-2572
veterán
lol, mit nem lehet feltörni?
-
X-COM
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #28 üzenetére
4-5hónap piszok sok idő, ezidő alatt biztos lesz rengeteg olyan ember, aki inkább megveszi.
igazából nem is tom elképzelni, hogy ki az aki képes ennyit várni. Persze azokon kívül, akik sportot csinálnak abból, hogy hány játékuk van otthon. -
Brae
őstag
Várható volt...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az például, hogy a GTA-t futtatni lehessen a játék által igényelt FW-nél kisebb verziójú firmware-es gépen (és ez azt jelentette, hogy ISO-ból), kb. 4 vagy 5 hónap elteltével vált lehetségessé. Lehet, hogy a boxosoknál más lesz a szükséges idők mennyisége, nem tudom.
Én ebből azt szűrtem le, hogy aki kalózkodni szeretne, az bizony kivárja, bármennyi időbe is kerüljön. Megoldás pedig mindig lesz, nagyon sok okos ember töri ilyesmiken a fejét. -
X-COM
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #25 üzenetére
persze, itt a lényeg az utolsó gondolaton van, hogy mennyibe időbe kerül. megéri e arra várni, hogy valaki x idő alatt folyamatossan hekkelgesse.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A Sony is így védi a PSP-t attól, hogy mindenféle buher programok (pl. ISO loaderek vagy hasonlók) futhassanak a kis kézikonzolján. Sorban jönnek ki a FW updatek, és a friss játékok igénylik a frissítést. Mégis a legtöbb esetben okos emberek kitrükközik a megoldást ezek ellen, még ha néha hosszabb időbe is kerül.
-
mad1
veterán
hi all
tudtok vkit aki moddol?xbox360at? -
X-COM
nagyúr
mégha igaz is... következő havi update-ben javítják mondjuk és kalap, az új játékok meg igénylik majd a frissítést és kész.
-
t-shirt
veterán
Mennyit nyerhetnek azzal hogyha nem lehet másolt játékokat futtatni az xbox-on és mennyit veszthetnek azon hogy egy egész nyákot kell cserélni egy hibás FW miatt? Szerintem ezt simán beáldoznák azért cserébe hogy ne lehessen másolni. A gond csak az hogy ettől még nem biztos hogy kivédik a másolást mert ugye lehet forrasztgatni is mindenféle chippeket meg ilyesmi.
-
t-shirt
veterán
Ha tényleg meglehet így hekkelni akkor:
1 nemsokára úgy is mások is megoldják akik nem lesznek ilyen “jófejek „ hogy nem kalózkodunk (persze lehet ők is kalozkodnak csak így akarják hárítani a későbbi perelést)
2 az ms változtat a gépen és bele lesz égetve az a FW úgy hogy nem lehet majd csak úgy csereberéni
3 most kell még gépet venni mielőtt az ms változtat
[Szerkesztve] -
hétalvó
addikt
Szerintem béna a cikk írója. Mert ez így nem igaz. Mert nem a gépet törték fel hanem a DVD meghajtót és abba tettek új epromot. A gép semmit se vesz észre. Szerintem fergeteges megoldás. Egyesek szerint még a live is megy. Gondoljatok bele a gép úgy tudja eredeti lemez van benne. És a legjobb hogy ez nem a DVD firmware-jében van megváltoztatva és így még azt se lehet leellenőrizni.
-
TeeJay
félisten
én azt olvasnám már szívesen hogy ''feltörték a Blu-Ray másolásvédelmi technikáját 1óra alatt''
hú mekkorát röhögnék rajta -
-
GP-Sz
senior tag
Miután itt a hardvert módosítják (átírják ugye egy EPROM tartalmát), szerinted milyen védelmet lehet elképzelni, ami szintén elektronikus és nem lehet kijátszani? Semmilyet. Persze van megoldás: beöntik az fél belsejét műgyantába, oszt férj hozzá. Viszonylag kevesen állnának neki fűrészelni meg reszelni
Aztán még lehet kinyithatatlan házat csinálni. Ezek a cuccok általában úgysem romlanak el, ha meg igen, akkor úgyis csak cserélni lehet, úgyhogy nem számít. Jó kis ponthegesztett lemezszerkezet, csak barmolással lehet kinyitni.
Szóval a fizikai védelem a biztos megoldás. Mert fel lehet törni, de nem sokan csinálnák. -
Kriza
őstag
Éljen!
-
tr00p3r
addikt
hogy meglepődtem......
[Szerkesztve] -
keratom
tag
''ha az eljárást másoknak is sikerül reprodukálniuk, nehéz helyzetbe kerülhet a Microsoft, a tömeges kalózkodás ugyanis a konzolüzletből származó lényegében egyetlen bevétel jelentős részétől foszthatja meg a vállalatot.''
És akkor mi van?
Nincs még elég della Billgéc számláján?
Kis bevétel már nem is elég csak az extraprofit?
Lefogadom, hogy az ehhez a konzolhoz kiadott DVD-k árába be van építve egy kockázati tényező, amely a rendszer feltörése utáni lecsökkent eladási számból adódó kisebb nyereséget, netán veszteséget kompenzálja.
Magyarul a feltörés utáni veszteséget kifizetik akik addig megvették, és azután is megveszik legálisan a DVD-ket. -
törölt tag
válasz
afterburner_ #2 üzenetére
ez igaz, de a fő bevétel a játékeladásokból származik, szóval túl sokra nem mennének vele...
(viszont én is azon nyomban vennék egy x360-at)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
érdekes hozzáállás. feltöri, de nem teszi közzé. ez a tipikus ''ha akarom elhiszem, ha akarom nem''. ezek után valószínűleg a köv. verzión a fw-t is védeni fogja a ms. mondjuk olyasmivel is próbálkozhatna, hogy ha kinyitják a házat, akkor addig nem indul a gép, vagy a játékok, míg pl. az interneten, vagy a boltban ''le nem ellenőrzik'', hogy az eredeti fw van-e benne. a júzer ne nyitogassa a gépházat! Ezesetben egyet értek az ms-sel, bár én biztos, hogy nem fogok még egy darabig játékkonzolt használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A módosított firmware nem publikus, és nem is egyszerű beégetni, a Microsoft azonban kezdhet aggódni.
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- Packeta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest