Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• luciferc

őstag

válasz L3zl13 #22 üzenetére

esz még egy további része [...] ellenben a könyv formára összefűzűst már csak ez is erősen gátolja.
    miért is? a könyveknek nincs gerince?

Hogy fogod olvasni elérsz a 40 oldal elejére, a kezelőfelületen (Ami máris nem lehet a lapon magán! Érintőkijelző könyv formátumban szerintem már kizárt.)
    az első oldal miért nem lehet érintős? azon lehetne navigálni, ugyanúgy, ahogy te is elképzeled a tervrajz scrollozását.

Ráadásul ez a formátum olyan tekintetben is korlátozó, hogy pl nem tudsz két könyv oldalt megjeleníteni egy oldalo, és elforgatni. (Meg tudsz, csak a kezelés, áttekinthetőség még tovább romlik.)
    Hallottál már arról, hogy minden eszközt arra a célra célszerű alkalmazni, amire a legalkalmasabb???

Evidens, hogy ezek: Nem tudsz más formátumú szövegeket, megjeleníteni. Képet, tervrajzot, térképet kinagyítani és scrollozgatni. (Persze tudsz, csak épp a könyv formátum megint csak hátráltató tényező lesz, nem előny.) nagy részét nem célszerű a könyvformával csinálni. de nem is ez a fő cél, másrészt a nagyítás, scrollozás megvalósítható itt is, ha egyedi lapon lehetséges.

Az én területemen az ember egyszerre több cikket, könyvet olvas, bizony hasznos, ha az éppen aktuális cikkek egyszerre, párhuzamosan elérhetők. Ezt az egylapos verzió nem tudja. Az én verzióm meg a tervrajzosdira nem a legjobb. De hát könyörgöm, nem kizárólagosságról beszéltem!!

És te mit viszel magaddal? A fél kilós 300 oldalas könyv formátumú, érdekes kezelőfelületű drága eszközt, vagy egy kis 10 grammos összetekert lapot, érintőképernyővel, rajta tetszőleges méretű, kinézetű kezelőfelülettel?
    Már megint ott vagyunk, hogy mit mire. Van, amikor a 30 dekás 300 oldalas könyv formátumú érintőképernyős és lapozható megfizethető eszközt, és van, amikor a 10grammos érintőképernyős feltekerhető mütyűrt.

Új hozzászólás Aktív témák