- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
esz még egy további része [...] ellenben a könyv formára összefűzűst már csak ez is erősen gátolja.
miért is? a könyveknek nincs gerince?
Hogy fogod olvasni elérsz a 40 oldal elejére, a kezelőfelületen (Ami máris nem lehet a lapon magán! Érintőkijelző könyv formátumban szerintem már kizárt.)
az első oldal miért nem lehet érintős? azon lehetne navigálni, ugyanúgy, ahogy te is elképzeled a tervrajz scrollozását.
Ráadásul ez a formátum olyan tekintetben is korlátozó, hogy pl nem tudsz két könyv oldalt megjeleníteni egy oldalo, és elforgatni. (Meg tudsz, csak a kezelés, áttekinthetőség még tovább romlik.)
Hallottál már arról, hogy minden eszközt arra a célra célszerű alkalmazni, amire a legalkalmasabb???
Evidens, hogy ezek: Nem tudsz más formátumú szövegeket, megjeleníteni. Képet, tervrajzot, térképet kinagyítani és scrollozgatni. (Persze tudsz, csak épp a könyv formátum megint csak hátráltató tényező lesz, nem előny.) nagy részét nem célszerű a könyvformával csinálni. de nem is ez a fő cél, másrészt a nagyítás, scrollozás megvalósítható itt is, ha egyedi lapon lehetséges.
Az én területemen az ember egyszerre több cikket, könyvet olvas, bizony hasznos, ha az éppen aktuális cikkek egyszerre, párhuzamosan elérhetők. Ezt az egylapos verzió nem tudja. Az én verzióm meg a tervrajzosdira nem a legjobb. De hát könyörgöm, nem kizárólagosságról beszéltem!!
És te mit viszel magaddal? A fél kilós 300 oldalas könyv formátumú, érdekes kezelőfelületű drága eszközt, vagy egy kis 10 grammos összetekert lapot, érintőképernyővel, rajta tetszőleges méretű, kinézetű kezelőfelülettel?
Már megint ott vagyunk, hogy mit mire. Van, amikor a 30 dekás 300 oldalas könyv formátumú érintőképernyős és lapozható megfizethető eszközt, és van, amikor a 10grammos érintőképernyős feltekerhető mütyűrt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest