Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dbius

veterán

válasz harry #53 üzenetére

Gratula hozzá, használd megelégedettséggel ;)

Most jut eszembe, arról amit írtál, én meg operát használok mindenütt böngészőként, beállítottam, hogy azt indítsa el, és működik az előre-vissza, stop és refresh is asszem. Bár az indításon kívűl a többi funkciót egérgesztusokkal használom, mert mire az egeret elengedem és megnyomom a gombot, már egérgesztussal jó pár műveletet megcsinálok :) - nagyon hasznos dolog, ff alatt is van ilyen kiegészítő /mouse gestures/ -

Ill. eszembe jutott még, hogy én nem használom a win media playert, hanem a win media player classicot, ill. zenelejátszásra foobart.

Nos, a fobbart be tudtam programozni, hogy induljon a media gombbal, ill. hogy a hangot némítsa, állítsa vissza (furcsa módon egyébként ezt fordítva jelzi a win :D, tehát amikor lenémítom azt írja ki, hogy hang be, amikor feloldom a némítást, akkor meg hang ki :W) Ezen kívűl foobar alatt nem működik a köv. előző szám gombok :(, és nem is tudom beprogramozni erre, mindig a win media playert akarja nekem telepíteni, amikor megnyomom ezeket a gombokat :W

Ugyanakkor pl. Kubuntu Linux 6.10 alatt a media gombok tökéletesen működnek az amarok nevű médialejátszó programmal, ott egyedül a lejátszás szünet gombnál a szünet rész nem funkcionál, mert mindig újraindítja az adott szám lejátszását.

De a lényeg, továbbra is fenntartom a véleményem, hogy írni kellene a taiwani headquarters-be, hogy ha nem is írnak teljesen új drivert, akkor annyit módosítsanak rajta, hogy az összes multimédia gombot szabadon lehessen programozni, amire akarjuk.

Sokat keresgéltem amúgy a neten olyan programok után, amelyek képesek az ilyen és hasonló billentyűzetek spec. gombjait kezelni, újraprogramozni, de nem találtam olyat, ami tudná ezt a bill-t kezelni :(

Új hozzászólás Aktív témák