- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lyobag
csendes tag
ahogy észrevettem, csak a nyílbillentyűknél jelentkezik ez az 1 gombnál többet nem enged probléma. de ennek ellenére az elmúlt pár hónap használata után annyit mondok, hogy megérte. kiválóan szuperál, nincs vele bajom (a nyilakon kívül, de úgyse azokat használom játékra). bár az nagybaja, hogy KV-t nem tud főzni
-
dbius
veterán
Nekem a kiosztással semmi bajom, számomra tökéletes helyeken - szabványosan - vannak a billentyűk.
Ok, a home, end, stb. bill. nem a megszokott 2*3-mas felállásban van, hanem 3*2-ben, de már megszoktam.
Könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy ha nem ps2-vel, hanem usb porton keresztül használnám, akkor hozzátok hasonlóan működnének az egyszerre lenyomott iránybillentyűk.
Driver ügyben bizakodjunk, mást úgysem tehetünkhacsak nem írunk mi új drivert hozzá
-
harry
veterán
Nem kirakós játétok akarunk. Zboard eléggé game specifikus, nem fogok megvenni hozzá 10 kieget, a gyárival játszani meg semmi értelme (akkor már inkább kutatok egy kicsit és keresek egy billt, ami sok gombot kezel). Jelenleg is inkább csak 1 gombbal van a baj (space). Néztem többi gyártó 'gamer' cuccait is, csak zavart, hogy angol kiosztásúak. De belegondolva többet gépelek, mint játszom, így pedig elég fontos a gyári kiosztás.
-
Allien
veterán
Amit leírtál, nem nagyon fogom, sorry. Hogyan lehet valamit úgy irányítani, hogy egyszerre mész jobbra is, meg balra is?
Nekem anno Compaq géphez olyan billem volt, amin max 2-3 gombot kezelt. EZ soxor nagyon nagy gáz volt, mert már akkor multiplayerben nyomultam (Medal of Honor, Battlefield 1942 DC). Aztán nem cicóztam, ráköltöttem egy kalap lóvét, de megérte a Zboard.Eddig soha se volt irányitási gondom EZZEL.
-
dbius
veterán
Most még egyszer átnéztem a geniusnet oldalát és user feedback címszó alatt webes felületen újból elküldtem nekik a korábbi mail tartalmát
Nagyon kíváncsi vagyok, mert azt jelezték vissza, hogy amennyiben kértem őket, úgy felveszik velem a kapcsolatot
Na erre nagyon kíváncsi leszek -
dbius
veterán
Most kaptam választ a magyar forgalmazótól, nesze semmi fogd meg jól, de kb. erre is számítottam
''Tisztelt Uram!
Sajnos nincs rálátásunk a Genius driver fejlesztésére, egy pár
megkeresésünkre eddig azt jelezték, hogy folyamatos a fejlesztés, az új
drivereket a honlapról lehet letölteni.
Az adott kérdésben megpróbáljuk felvenni velük a kapcsolatot.
Üdvözlettel
Baumann Rudolf'' -
harry
veterán
Nekem is ritka és csak autós game alatt jön elő, pl NFS, főleg kéziféknél (space). pl talán balre, előre, fék vagy nem fékez, vagy megáll, de akkor sem megy tovább, ha felengedem a féket, hanem a többi gombot is fel kell engedni majd újra lenyomni. Nem tűnik bonyolúltnak de egy verseny közben a cél előtt kanyarban elég gáz, ha nem veszi be a kanyart, vagy befordul, csak megáll utána.
-
harry
veterán
-
Allien
veterán
Hát igen. Nem akarok megbántani senkit, én az 5.1-s fejhalgatóval jártam rosszul. Igaz, azt sem a géniusz gyártja (csak forgalmazza, mert ugyan ez van a hama-nak, meg a thrust-nak stb...), csak átszitázva. Ergo, ez a márka felejtős. Külömben, azért nem megy valszeg egyszerre két irány gomb, mert egy ''vezetékre'' vannak azok ültetve! Próbáld a játékon belül átrakni mindegyik iránygombot egyel-egyel arrébb. Ha így sem megy, akkor megint arrébb, aztán ha így sem...
akkor vegyél ''normális'' billt, amire az van ráírva, hogy kezel minimum 6-8-10 gomb lenyomását!
Ezt meg add a szülőknek, vagy olyannak, aki csak netezésre használja. -
dbius
veterán
sajnos úgy tűnik, hogy vissza kell(ene) fejteni a driver fájlokat (sys és asszem dll is van), és azokban kellene machinálni, ehhez viszont én már nem értek
de reményekedem, hogy fognak válaszolni.... ha nem, fel is hívhatom őket, de az nekik lesz rossz - feltéve hogy meg fognak érteni.......-
-
dbius
veterán
Sajnos eddig semmi reakció...
Hétfőig várok, ha addig semmi, elküldöm az összes helyre, amit találok a geniusnet oldalain -
dbius
veterán
Nos, az előbb írtam egy levelet a taiwani főhadiszállásnak. Ebben leírtam, hogy sajnos csupán egyetlen driver van - ami letölthető - a billentyűzethez, és sajnos nem engedi, hogy mindegyik multimedia bill-t átprogramozzuk.
Érdeklődtem afelől, hogy fognak-e kiadni, és ha igen mikor új drivert a bill-hez, valamint hogy az új driver fogja-e engedni azt, hogy minden multimedia gombot átprogramozzunk?
Rákérdeztem az általam korábban már említett iocentre szoftverre, amit már több jelenleg megjelenő genius cucchoz adnak, mint drivert, és ami már támogatja az ergomedia r800-at is, ami a mi bill-ünk vezetéknélküli változata, kiosztása pedig ugyanaz. Szóval ezzel kapcsolatban azt kérdeztem meg, hogy ez fogja-e támogatni az em700-at, ha igen, mikortól lesz letölthető ez a verzió, és hogy ebben szabad kezet adnak-e nekünk a gombok átprogramozásához, vagy megint korlátozva lesz ez a funkció?
Megemlítettem azt is, hogy sajnos nincs olyan külső program sem, amivel ezt a billentyűzetet át lehetne más funkciókra programozni - legalábbis tudomásom szerint nincs ilyen program-
Kíváncsi vagyok, hogy mikor válaszolnak, és mit- egyben reménykedem... -
dbius -
dbius
veterán
A Media gombokkal nálam tudod mi a legbizarabb?
Az, hogy Linux alatt (Kubuntu 6.10) az Amarok nevű médialejátszó tökéletesen használja mindethangerő, előző, következő, media gombra betölti, ha mégegyszer megnyomom a media gombot, akkor eltünteti a programot, lejátszásra indítja, megálljra megállítja, egyedül a pause gomb nem jó linux alatt.
win alatt foobart használok zenelejátszónak, be is állítottam rá a media gombot, de nem tünteti el ha mégegyszer megnyomom, ill. nem működik az előző, köv. gomb, a többi igen.
ftc: msn nekem is bent van alapból, de nem arról beszélek, hanem a windows messengerről, a kettő két különböző dolog, és ez utóbbit a microsoft adatok küldésére is használja - gépedről ms-nek, hacsak nincs letiltva az egész cuccos - -
harry
veterán
Nálam épp ez a gáz kereséssel, hiába adok meg weblapot, csak IE alatt nyitja meg - ezért inkább WEB címhez megadtam az egyik mappámat, amit így gyorsabban elérek, nem kell a sajátgépben mászkálnom.
MSN cucos edig nekem nem tűnt fel (ritkán is használom meg van egy progim ami Registry változásokat figyeli, gondolom kinyírhatta, bár nem angyon emlékszem ilyenre). Állapotváltó tényleg gáz, ez írtam is, hogy nem aktuális/beállítot állapot között vált, hanem Elérhető/beállított. Attól függetlenül, hogy nálam az aktuális azaz Elfoglalt. Azt nem tudom, hogy a 'beállított' állapot megváltozott-e, sztem az hagytam gyári értéken.
Összegezve, driver ügyileg kicsit gáz.
De ami a legjobban zavar, pedig talán használnálm is, az a media gomb indít/megállít, köv./előző szám. Bármelyiket használom, mindig megjelenít vmi ablakot, vagy elkezdi villogtatni a tálcán. Ez zenénél is, és filmeknél is elég zavaró tud lenne, tehát lényegében használhatatlan. -
dbius
veterán
1,2,3 gombokkal én sem tudok mit kezdeni, jelenlegi driverrel azokat sem lehet programozni.
A keresést én webcímként állítottam be a keresés gombra (google-t), és így ha megnyomom, akkor operában behozza a google oldalát.
Kedvenceket nem tudom, én arra a gombra mást állítottam be (letöltés kezelőt, flashget)
Email gombra meg a tv tuner-nek chris tv-t
Sajátgépre a total commandert (viszont szomorúan vettem tudomásul, hogy a képek, dokumentumok, zene gombot sem lehet átprogramozni)
messenger gombot óvatosan kezeld! Nekem ezzel a tapasztalatom az alábbi:
erre nekem a live messenger van beállítva, indítja is szépen, rendesen, tehát ezzel minden OKÉ.
Viszont:
az állapot gombra többször is beállítottam az elfoglalt állapotot. És ami a meglepetés, hogy utána működik is, de újraindítást követően ha megnyomom a gombot, akkor láthatatlan állapotba rak, és onnan vissza elérhetőre.
Ezen kívűl, és amin megdöbbentem, az az, hogy a háttérben berakja az automatikusan induló taskok közé a windows messengert
Ezt onnan vettem észre, hogy az ad-aware se prof programnak az ad-watch nevű rezidens progija figyeli az auto induló taskokat, és amikor megnyomtam az állapot gombot, egyből felugrott a popup, hogy engedélyezem-e a windows messenger indulását
pedig ezt a sz@rt igyekeztem kigyomlálni, le is tiltottam, de ezt csinálja rendszeresen. Nálatok ezzel mi van?? -
harry
veterán
Jah, így értem csak az a gond, hogy bár beállítottam FF-ot, mint WWW-re induló progit, de a böngészőgombok továbbra sem üzemelnek... Keresés, Kedvencek szintén nem. Ami még jó lenne, az a 1,2,3, audio gombok átkalibrálása, mivel azokat egyáltalán nem használom (és azokra nem is lehet mást beállítani).
-
dbius
veterán
''Ha beállítom operára a drivert'' Ezt hol?
Igen, programként állítottam be az operát, és opera alatt működik rendesen az oda-vissza gomb, sőt a refresh és stop is.
Mint írtam az az érdekes, ha a driver NEM fut - tálcán a kis ikon kint van - és ha default browserre van állítva - nálam a default bönésző opera - akkor operát indít,
viszont, ha a driver fut és ott is alapértelmezett böngészőre van állítva a driver, nos ebben az esetben az explorert indítja el
Mint látod opera alatt működnek a böngészést segítő navigáló gombok.
Sajnos kipróbáltam az usb-s dolgot, az r800-as dolgait kicserélgettem az ergomedia700-ra, de nem megy, valószínűleg a driverben lévő sys és dll fájlokat is vissza kellene fejteni és ott is buherálni, ehhez viszont nem értek
Marad a mail, de azt a héten el fogom küldeni nekik!
dbius -
harry
veterán
''Ha beállítom operára a drivert'' Ezt hol? Mint Program (úgy meg tudtam adni én is FF-ot, de gombok nem emntek), vagy alapból látja a böngészőt és van választási lehetőség?
Ha esetleg tudnál írni nekik egy mailt vagy USB-t megnézni az jó lenne, ilyesmire nem nagyon vállalkoznékUSB driver téren még körülnézek én is bár kétlem, hogy meg tudnám hackelni.
-
dbius
veterán
Igen, vannak furcsaságai a drivernek, sajnos
Én azt vettem észre, hogy ha kilövöd a tálcáról a drivert, akkor mindegy mi van beállítva bönészőnek, a netgombok helyesen működnek.
Kipróbáltam: Nálam opera az alapértelmezett böngésző.
Ha driver nincs a tálcán, akkor böngésző gombbal az operát indítja, és működik a navigációs gomb is, előre-hátra, refresh, stop.
Ha driver van, akkor ha alapértelmezett böngészőn van, akkor az ie-t indítja el. a navigáló gombok ekkor is működnek.
Ha beállítom operára a drivert, és fut is a driver, akkor minden nettel kapcsolatos gomb megy.
NÉzegettem a geniusnetet, és az egeremhez találtam új drivert, iocenter 1.1 asszem a neve - genius ergo 525 -. És ami meglepett, az az, hogy ez a driver, már egy komplex driver, 52 mega, de minden újabb cuccot támogat ezen az egeren kívűl - billentyűzet, egér, stb, ezt a feltelepített könyvtárakból lehet kihámozni - és a honlapról is ez derül ki, ugyanis ugyanezt a szoftvert adja a letöltés során több más cucchoz is.
többek között ez a driver már támogatja!!! az itt korábban említett r800-as bill-t, ami a ergomedia700-nak a vezetéknélküli változata.
Sajnos a driver az ergomedia700-at nem támogatja. Mostmár biztos fogok írni a főhadiszállásnak, hogy akkor legalább integrálják bele ebbe a driverbe a billentyűzetünket is, mert sokkal jobban testre szabható ezzel a driverrel az egér is, mint a korábbival! - és elméletileg sztem nem sokat kellene csináljanak a driverrel, hiszen az r800 ugyanez, csak vezetéknélküi formában!
a driver cuccait elnézve egyébként lehetséges, hogy meg lehetni hackelni, ugyanis az usb adatok alapján azonosítja a driver a cuccokat, lehet érdemes lenne átírni pl. az r800 usb adatait az ergomedia700-nak megfelelően, egy próbát lehet megér a dolog, ha lesz időm megnézem
[Szerkesztve] -
harry
veterán
A kiosztást kezdem megszokni, valóban nem rossz, de a driverrel továbbra sem vagyok kibékülve... Igaz a gyorsgombokat nem sokat használom, mivel nekem egér kényelmesebb illetve a másik billemet egyáltalán nem volt ilyesmi, de ami fontos lenne (media rész, play/hangerő/ köv szá, ilyenek) az meg sztem gagyin van megírva. Pl ha új számra ugrok akkor megjeleníti a lejátszót (winamp), megint megnyomom akkor elrejti, de az ikonja elkezd villogni a tálcán... A másik, a Messenger gomb állapotváltója. Nem rossz ötlet, de az a baj, hogy nem nézi ilyen állapotról váltottam - Elérhető és XY között vált csak (XY amit megadsz). Pl én Elfoglaltként szoktam fenn lenni szinte mindig, a gombbal pedig válthatnék másra. Ez megy is, de mikor visszaváltanék akkor Elérhetőre rak és nem Elfoglaltra... Net gombok sajnos nem mennek, ez nem tudom miért van (Default IE-t állít be a driver, pedig mindenhol FF 2-az). Amit szabadon programozhatóra raknék az a My xy gombok (zenéket pl máshol tartom, képeket szintén).
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Amúgy nálam működik, amit nem rég írtam, hogy a bill sleep gombját át lehet állítani. Vezérlőpultban van az energiagazdálkozási cucc, és most megjelent egy sleep gomb is, amit át lehet állítani pl kikapcsra. Mondjuk én nem használom, ezért csak annyit állítottam rajta, hogy feldom ey kérdést (reset, készenlét, kikapcs).
-
harry
veterán
-
dbius
veterán
Gratula hozzá, használd megelégedettséggel
Most jut eszembe, arról amit írtál, én meg operát használok mindenütt böngészőként, beállítottam, hogy azt indítsa el, és működik az előre-vissza, stop és refresh is asszem. Bár az indításon kívűl a többi funkciót egérgesztusokkal használom, mert mire az egeret elengedem és megnyomom a gombot, már egérgesztussal jó pár műveletet megcsinálok- nagyon hasznos dolog, ff alatt is van ilyen kiegészítő /mouse gestures/ -
Ill. eszembe jutott még, hogy én nem használom a win media playert, hanem a win media player classicot, ill. zenelejátszásra foobart.
Nos, a fobbart be tudtam programozni, hogy induljon a media gombbal, ill. hogy a hangot némítsa, állítsa vissza (furcsa módon egyébként ezt fordítva jelzi a win, tehát amikor lenémítom azt írja ki, hogy hang be, amikor feloldom a némítást, akkor meg hang ki
) Ezen kívűl foobar alatt nem működik a köv. előző szám gombok
, és nem is tudom beprogramozni erre, mindig a win media playert akarja nekem telepíteni, amikor megnyomom ezeket a gombokat
Ugyanakkor pl. Kubuntu Linux 6.10 alatt a media gombok tökéletesen működnek az amarok nevű médialejátszó programmal, ott egyedül a lejátszás szünet gombnál a szünet rész nem funkcionál, mert mindig újraindítja az adott szám lejátszását.
De a lényeg, továbbra is fenntartom a véleményem, hogy írni kellene a taiwani headquarters-be, hogy ha nem is írnak teljesen új drivert, akkor annyit módosítsanak rajta, hogy az összes multimédia gombot szabadon lehessen programozni, amire akarjuk.
Sokat keresgéltem amúgy a neten olyan programok után, amelyek képesek az ilyen és hasonló billentyűzetek spec. gombjait kezelni, újraprogramozni, de nem találtam olyat, ami tudná ezt a bill-t kezelni -
harry
veterán
Ma megérkezett a cucc, de egyelőre nagyon szokatlan. Eddig bal oldalt a billentyűzet szélénél egyből gombok voltak, így könnyű volt eltalálni tabot, stb. és mivel slim így a gombokat is kicsit nehezebb érezni, de mindenképp kényelmesebb gépelni (puhább/finomabb a gombok leütése, de vakon gépelni megint meg kell tanulnom). Autós game jól ment, talán balra-előre kanyar közben nem tudtam space-el fékezni, jobb kanyarnál nem volt ilyen gond. FPS alatt nem volt gond a gombokkal (guggola balra-előre újratöltés is ment). A driver tényleg gagyi, a net gomboknál főleg az a baj, hogy bár elvileg programozható, de csak IE alatt működik, Firefox alatt nem (a böngésző indtást is úgy lehetett megoldani, hogy programot választottam, és megkerestem a firefox.exe-t, de nem értem miért nem úgy van ez megoldva, hogy az alapértelmezett böngészőt használja, miért kellett beíeni gyárilag az IE-t). Egyelőre tesztelgetem, ha sikerül megszoknom és kiadnak egy programozható drivert akkor tökéletes lesz, leszámítva a kis problémát NFS alatt. Amúgy USB-n használom.
-
ftc
nagyúr
pszt az 525-s az már kék.... megnéztem az árát már lehet kapni nem is vészes 2100SK kb 14K és valamennyi FT
azért R520-as az egér[link] mert szürkés és csak 1600dpi-s a 525-s hozzá az 2000 dpi-s és az kékes
Mondjuk nekem igy is Genius kombóm van
Ergo 3000 wireless-es egér és ez a bill hozzá -
dbius
veterán
-
dbius
veterán
Ezt láttátok már?? [link]
Az Ergomedia700 vezeték nélküli változata, az Ergomedia R800. -
dbius
veterán
-
harry
veterán
Rendeltem egyet, majd holnap/után elmegyek érte.
-
dbius
veterán
Nem lehet sajnos ilyen módon a sleep bill-re beállítani, hogy kikapcsolja a gépet.
Én úgy szoktam, hogy a sleep gombra beállítom, hogy semmit ne csináljon, és ha ki akarom kapcsolni a gépet, akkor bekapcs. gombot egyszer megnyomom. alapesetben ugyanis minden xp úgy települ fel, hogy ez a módszer szabályosan leállítja és kikapcsolja a gépet.
Ill. fent van még a traydevil nevű program is, ami szintén nagyon jó hasonló célokra - kikapcs, monitor off, restart, stb... - Beállítottam egy-egy bill. kombinációt monitor off, restart, poweroff-ra, és ha nincs kedvem lenyúlni a gép bekapcs. gombra, akor megnyomom a beálíltott hotkey-t. Érdemes erre is vetni egy pillantást, tök apró alkalmazás, mem.rezidens, de kevés helyet foglal el, és very useful -
ftc
nagyúr
nálam biosban mindjárt ment a bill...de most FIFA nincs fent...
Spec fül beállítás hm nem hiszem mivel a parancsikonok egyvalamire mutatnak...ezt inkább XP-s totyikban kérdezz ha belehet állitani ,hogy azt nyissa meg a parancsikonra akkor menne...Geniusnak kellene irni egy levelet,hogy adjanak ki egy módositott drivert,hogy az összes gombot átlehessen állitani..
word,wxcel,őpoerpoint gomb átállitható openofficra pl... -
harry
veterán
Nem tudom, hogy (egyáltalán billentyűzeteknél) lehet-e olyat, hogy vindóz energiabeállításainál a Speciális fülön lévő dolgokat átállítani. Nekem csak egy mezei billem van, ezen nincs ilyen gomb, ezért csak a gép kikapcs gombjának eseményét lehet állítani (jelnleg, mint minden XP-nél ez a kikapcs). Nem tudom, hogy ha billen van ilyen slpeep gomb azt vajon érzékeli-e, mert ha igen akkor valszeg át lehet állítani.
Esetleg meg tudnád nézni, hogy PS2-nél nálad is van-e ilyen hiba a billnél? Remélem csak ennyi a gond, mert akkor simán átraknám USB-re.
Ha alapból USB-n kötöd be akkor boot alatt működik a bill? Vagy azt be kell állítani először a BIOS-ban? -
dbius
veterán
hát fizikailag ugye le lehet nyomni, de mint mondtam - legalábbis nálam - csupán az először lenyomott irányt érzékeli, a másodikat nem, csak ha felengedem a billentyűket, és utána lenyomom a második irányt
Másnak hasonló tapasztalata?
Ezt leszámítva én meg vagyok vele elégedve!
Szerk: Ezt már az előbb is le akartam írni, csak kifelejtettem, hogy én a bill-hez kapott ps2 átalakítóval használom, nem usb porton. usb-n még nem próbáltam ki hogy ez a bug jelen van-e.
[Szerkesztve] -
dbius
veterán
-
dbius
veterán
Nekem gépelésre tökéletesen bevált, vakírással semmi gondom a billentyűzettel, mindent a helyén talál a kezem
Viszont amit megfigyeltem, és ez egy nagy fekete pont, hogy pl. bármilyen autós játékban (nfs sorozat tagjai) - más típusú játékban nem próbáltam - az irányokat csak foghíjasan veszik. Ezt úgy kell érteni, hogy minden más billentyűzeten működött eddig, hogy gyorsítás+valamilyen irány.
Na, ezzel a billentyűzettel nem megyCsak az először lenyomott irányt érzékeli. Tehát ha nyomom a gáznak megfelelő billentyűt, közben nem tudok semerre sem navigálni, kanyarodni, ehhez el kell engedni a gyorsítás bill-t...
Nem tudom más tapasztalta-e, engem ez bosszant, de nagyon. Kormányom nincs, és így gyakorlatilag nem lehet játszani az ilyen játékokkal.
Funkcióbillentyűk: Sztem jól ki vannak találva, a drivert kellene fejleszteni hozzá, mert az megoldaná, hogy minden gomb külön programozható legyen, de ezt sajnos nem viszik túlzásba. -
harry
veterán
Számomra az elrendezés érekes - és ha jól láttam kicsit talán 'slim' bill is egyben. Sokat szoktam gépelni és csak ritkán nézegetem a billt, azért gondolkodom rajta, hogy vajon mennyire zavaró ez a kiosztás (íves, osztott space, középen nagyobb gombok, stb). Illetve, hogy megéri-e az árát (7,5k körül, mennyire minőségi/recsegős, hangos, kopik/zörög, kényelmes, stb).
Meg persze játék, nem lenne jó ha 3-4 gombnál összeakadna... -
ftc
nagyúr
nekem cz kiosztásu van
hiba nicns hozzá kell szokni,de nagyon.a space 2 osztott szal 2 db spaded van 10 ujju gépelés előnyben
Game altt még nem vettem észre hibát Gothic 3
rengeteg funkcio ..néhány gomb átprogramozható..pl sajátgép Total commandera,de sajna a sleep nem programozható kikapcsra... -
harry
veterán
Van valakinek képe a magyar kiosztású változatról is? Esetleg vmi nagyobb hiba/negatívum, ami miatt nem éri meg megvenni? Játékok alatt sincs gond vele?
-
Lyobag
csendes tag
ma én is vettrem egy ilyen szépséget 7000-ért. persze a második boltban, az elsőben elfogyott (a másodikban is, ha jól láttam a polcoit, nálam kötött ki az uccsó
). amit eddig mondanék róla: nagyyon kényelmes, a funkciógombok jól elvannak helyezve, de sajnos nem lehet mindet átprogramozni. pl sleep gomb (inkább raknám be kikapcsoplógombnak
), audio presetgombok és a messenger gyorsgombjai, (egy indítja a messengert, az még jóljön néha. egy a messenger állapotot állítja (minek???
), egy meg a webcamot kapcsolja be. (az is minekl?
))
ami még furcsa, az a ketté osztott space. gyakorlatilag két space gomb, és ami idegesítő, mindig space lenyomási hiányom van az egyik kezemmel.ez idáig soha felse tűnt, hogy két hüvelykujjal nomom le a space-t...
hmm, kicsit kritikusan írtaam, de ennek ellenére meg vagyok elégedve a cuccal. -
ncsicso
tag
Nekem már van egy ilyen, és igazán kiváló. Nem volt nehéz megszokni, és nagyon kényelmes. Nem egészen 7000-ért vettem.
-
Integra
titán
mi az a backspace gomb? LOL
-
L3zl13
nagyúr
Sirály. Jól néz ki, és a gombokat sem spórolták le a konkurenciával ellentétben.
Mondjuk az Logitech Cordless Desktop MX-emet nem cserélem le miatta. De vezetéskesek közül, és külön billenytűzetként esélyes lenne. -
Lupin.
tag
Szép meg jó is biztos, de szerintem ebben az árban, vagy még olcsóbban is van már Logitech, igaz nemtom van-e mikrofon meg fülhalgató kivezetve valamelyik típusukra.
-
X@b3e
addikt
Jól néz ki, de akkor inkább Logi ezen az áron
-
zfarkas
senior tag
Nem tudom, van-e magyar, de remélem, mert novembertől be szeretnék egyet szerezni.
De:
Bővebben: link
Bővebben: link
Utóbbiból: Bővebben: link -
sbazsi
veterán
ellenben az
ins-home-pgup
del-end-pgdwn
gombok megszokást igényelnek. -
Krix
őstag
Végren normális méretű a shift, enter meg a lapozó gombok.
-
_cirmos_
őstag
szép, de az ára kicsit horror.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Görgetővel és zoom gombokkal is rendelkezik az ErgoMedia 700.
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest