Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
divrapier #21 üzenetére
hajaj, nemhogy az integrált cuccok nem fogják vinni a DX10-es játékokat, hanem a mostani díszes középkategória se... ld: [link].
Eszerint a 8800GTS(!) egy alsó-közép karinak megfelelő teljesítményt hoz (szűrők nélkül 1280*1024ben 30FPS körül - és ez még nem is a Call of Juarez...)
Szóval itt még az NV/AMD-nek is fel kéne kötni azt a bizonyost...
csinaljanak eros(ebb) dx7 karit, es legalabb HL2zni lehet - persze, viszont annak nincs marketingértékemennyivel jobban hangzik, pl: DX10-es grafika (int.) 512MB VIDEO ram (shared)...
[Szerkesztve] -
válasz
Foglalt név #8 üzenetére
jogos, bár inkább valami kompromisszumos megoldásra szavaznék
Pl a diplomamunkámat nagyon nem szerettem volna írógépen írni (+az ábrákat hirtelen ötletem sincs, hogy tettem volna bele...) Érdekes egyébként, a témavezetőm még szgép nélkül írta a diplomamunkáját mesélte is, hogy a nyers megírás sokkal tovább tartott, mint nekem, aki géppel cikk-cakk megírja-megszerkeszti, ha javítani kell nem kell az egészet újraírni, csak a promlémás mondatot kicserélni...
Abban 1etértek, hogy a digitális kultúra fizikailag tönkretesz minket, magamon is észlelem már a függőség jeleit néha
[Szerkesztve] -
válasz
Foglalt név #5 üzenetére
hjam, csak ez a mai világban nemigen műxik... még 1 vacak integrált GPU driverét se 1-2 nap megírni, akik főállásban csinálják az időhúzást és a kávészüneteket leszámítva dolgoznak egy-egy driveren 2-3hetet (ráadásul nem egyedül, hanem 1 egész team)... köszönöm, nem azért veszek szgépet, hogy 3éven keresztül OS-t és drivereket írjak rá
(jah, és persze papíron, mert nincs gép, amin +írná az ember
)
Új hozzászólás Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Kerékpársportok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Bluetooth hangszórók
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest