Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Pont az utóbbi 1 hónapban cseréltem le a gépemet és így a különböző alkatrészeimből raktam össze 3 nagyon különböző gépet és mindre XPt. A sajátom 3GHzes P4C, a tesómé 1800+ AthlonXP (512 mega ram mindkettőben), a szüleimé 566 Celeroncs (@765) 384 mega sdrammal. Na az ugye evidens, hogy az első kettő megy, mint a villám, de ami a lényeg, hogy az utóbbi sem lassú egyáltalán. Nekem sem tűnik lassúnak a másik két gép után sem. És hát az a gép ér vagy 50ezret összesen, szóval nem igazán csúcskategória :) (na jó többet ér, de csak a 20ezres Enermax táp miatt :D) Szóval Win98at otthonra én már nem tudnék ajánlani senkinek.
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest