Új hozzászólás Aktív témák
-
fogaskerek
csendes tag
Sziasztok!
Van egy OCZ 2048Mb DDR3 1600Mhz Gold Series Kit-em 2008.09 óta! De az utóbbi időkben már nagyon kezdtem unni, hogy állandóan kifagy a WINem. Tegnap aztán úgy kifagyott, hogy már újra sem akart indúlni, mert a bios után be sem töltött a WIN.
Próbáltam memtestet használni, de az is kifagyott!"Húha! - mondom!"
kivettem egyet, és egyesével már tesztelte, s az egyikre egy vagon hibát dobott bizonyos tesztekben a Memtest.
Kivettem a gépből, és nagy nyugisan a "jóval" raktam egy friss WINt, de!...telepítgetés közben ez is kezdett szórakozni. Azóta nem tudom használni a 2t egyszerre, pedig írtam, hogy mióta mennek. Talán elfáradtak?
...egy 10 év garis cucc? Pedig nem is az előírt, azaz javasolt időzítésekkel, és Voltokkal használtam.
A lapom Gigabyte GA-EP45T-DS3R (rev 1.0). Az everesttel már többször néztem, hogy minden piszkálgatás, állítgatás nélkül, ahogy betettem menniyn pörögnek a memók, s az 1333-t mutatott az 1600 helyett ugye. S ma megpiszkáltam az alap 7-7-7-20 helyett beállítottam 8-8-8-20-ra, mert a memókon is ez van feltűntetve 8-8-8@1,8V. Persze a Voltot is beállítottam. Elindult a gép, de azóta még csak ezt a hozzászólást tettem, semmit nem csináltam. Csak az Everesttel teszteltem, amit megcsinált fagyi nékül a gép.
Szóval?...v.ki v.mi szépet hozzá tud szólni?...esetleg egy beállítást javasolni? Mert ma de. szintén betettem a memót - amit tegnap kiesett - és semmi hibát nem talált a Memtest....remélem nem mással van baj.
A procim amúgy Core2Duo E8400.
Köszönöm előre is! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged