- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AMD Power #14 üzenetére
Az átlag home-usernek valóban elég, de a cikk pont arról szól, hogy az AMD nem csak ott szeretne sikereket elérni, hanem a zsírosabb lóvét jelentő vállalati ügyfeleknél is. Márpedig a fenti hibákkal ez elég nehezen fog sikerülni. Egy válallatot nehéz meggyőzni arról, hogy váltsa le az 5000 db jól bevált inteles cuccost egy olyan platformért, ami nagyon gyors a játékokban, csak ne akarjanak egynél több ide eszközt ráaggatni....
-
válasz
zsozsosama #9 üzenetére
1. vegyél vissza. Egy kis jómodor...
2. nem írtam, hogy vérgagyit gyárt, de arról nem hiszem, hogy meggyőzöl itt bárkit, hogy olyan hipernagyonjó lenne. Egy átlagos tudású, középszerű csipszet. A sun/hp/ibm/stb meg azért épít rá, mert nincs más. Aki ilyen cuccok célközönsége, azt nem lehet via és egyéb dzsunka cuccokkal meggyőzni. Úgyhogy ha egyáltalán el akarnak adni belőle valamennyit, akkor kénytelenek az amd-ét használni... -
válasz
raszputyin #6 üzenetére
Pontosan így van. Valamilyet most is gyárt, de nem ''valamilyet'' kellene gyártania, hanem a legjobbat. És a legstabilabbat. Az Intel ennek köszönheti a vállalati megrendeléseit, mert képes generációkon keresztül nagyon jó chipseteket is adni a processzorok mellé. Márpedig a laptop piac mellett, a vállalati megrendelések adják a nagy forgalamat, az AMD-nek is erre kéne rágyúrnia. Mert nem elég a nagyon jó proci, ha az egész rendszer együtt nem elég jó. És mivel egy bevezetett brandet kell legyőznie, nem elég ugyanolyan jót adnia, jobbat kell adnia és olcsóbban, hogy őt válasszák...
A cikkben leírt próbálkozás már ebbe az irányba hat, de szvsz még kevés lesz az áttöréshez. Merthogy az Intel már most nyújtja ezt... -
válasz
zsozsosama #4 üzenetére
Taníts ó mester
Mesélj, mit tud az az amd chipsetes tyan alaplap? Még a Via is alázza...
LOL -
Én sem értem, hogy mit szarozik az AMD ennyit ezen? Gyártson csipszetet is! De ne olyat, mint múltkori, hanem normálisat. Nem is értem, hogy miért hagyott fel a fejlesztésével, amikor az Intel betegre keresi magát ezen is...
Valamit javított a helyzeten az integrált memóriavzérlő, de akkor sem az igazi...
Engem is ez tart vissza igazán az AMD-től, hogy nem lehet tuti alaplapot szerválni opteronhoz. A xeonok mellé kipróbálnék egy dual opteronos cuccot, de egyrészt elég drága, másrészt a csipszet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- BestBuy ruhás topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Trollok komolyan
- CPU léghűtés kibeszélő
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest