- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Azt hittem picit áttervezik ezt a böszme nagy nyákot (legalább a magasságát!), de nem ...
[link]
Itt van pár friss kép valami HW kiállításról Japánból. -
HERR Z
veterán
jól néz ki ez a kari:
[link] -
R.Attila
tag
Ezzel próbálják kitömni a lyukat amíg nem lessz DX10?
. Lehet csak elterelik a figyelmet..
-
afterburner_
őstag
''ha nem fogy elegge az egyprocesszoros megoldas adjuk el így 2-vel marketing'' valahogy ki kell szórni a sok lapkat az új joveveny elott
-
nap
addikt
Elhalványítani? Még csillani sem fog.
Ez egy techdemo. Mi tudunk ilyet. Pont.
Az R600 a G80-at hivatott alázni, nem egy súlycsoport a két kártya. (esetleg hosszra.)
-
Ezzel a termékkel szerintem semmit nem céloztak meg, inkább arról van szó, hogy új irányba terelődik a CF.
-
emtyyy
tag
sztem bukta lesz ez a kari....ráadásul a saját dx10-et támogató megoldásuk fogja a mélybe taszítani!
hogy lehetnek olyan hülyék h ugyan akkor adják ki mint a dx10-es megoldást! -
Retekegér
MODERÁTOR
Remélhetőleg összehoznak hozzá egy jó drivert is, nem úgy mint a 7950GX2 esetében az nVidia...
-
nándika
aktív tag
Sztem ez az egész már megint csak hatalmas l'art pour l'art!
Orjási Veszteség érte az ATI-t, most ezzel probálnak villogni!
Én egy 8800gts nek tőbb értelmét látomMert x1950xt/xtx árban mozog
-
Pipó
őstag
Én azt nem értettem már korábban sem, hogy minek olyan két gpu-s kártyát csinálni, aminek a teljesítményét egy gpu-val is el lehet érni. Két csúcs gpu-t egy nyákra tenni, annak vóna értelme.
-
Csapi007
veterán
Hello
Hát ez marhajó.De ahogy elnézem ez kb. egy 8800GTX méretű kártya lesz...
Várjuk. -
ftc
nagyúr
Ezek a krik inkább erőfitoktatásnak szoktak kijjönni..volt ilyen már több is pl Gecube X1650XT Dual
-
orbano
félisten
válasz
Foglalt név #4 üzenetére
szerintem is, inkább csak a port veri fel, hogy odafigyeljenek egy kicsit a radeonokra
-
Foglalt név
addikt
Ez az elhalványíthatja kicsit szerintem is erős lett
-
Gaben01
őstag
Ez így elsőre elég jól hangzik,de vajon mennyire lesz ez a megoldás kazán?
-
rudi
nagyúr
Keresztfater kevés lesz ide... Éppen most volt ugye X1950 CF teszt, ott látni lehetett, hogy a két X1950 Pro - ami valószínűleg olyan gyors mint a Godfather - gyakran még a szóló X1900 XT-vel sem bírt el.
Itt inkább arról van szó, hogy végre, az SLI-hez hasonlóan kivitelezett CrossFire-rel is lehet mindenféle többchipes megoldást összehozni. Gondolom a következő majd valami nagy Quadro tömbhöz hasonlóan egybekötött FireGL csoda lesz. A mai GPGPU trendet figyelembe véve talán nem is garfikai erőgépként hanem valami univerzális számolóclusterként fogják reklámozni/árulni - én legalábbis így tennék.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Még az R600 előtt a boltokba kerül a Sapphire két RV570-es GPU-t tartalmazó videokártyája.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest