Aktív témák
-
HiperG
addikt
válasz
Flashcash #59 üzenetére
Hát ja sajna így van :(
Nem is olyan régen még azt kérdezték egymástól az ismerősök hogy ''milyen dzsíforszod van?'' :O
Az AMD télleg jobb ár/teljesítmény arányban, az alaplapok hozzá is olcsóbbak.
Egyébként az AMD-s alaplapok jóval felszereltebbek is. Ld. pl.:
-8X AGP
-DDR400
-ATA133
Ezek az inteles deszkáknál sajna épp hogy kezdenek kijönni (i875). -
HiperG
addikt
Elég szomorú, hogy neked minden hozzászólásban le kell ugatni az ATi-t és az AMD-t.
Nézd én 1 évvel ezelőtt Intel-es és nVidia-s voltam. Mindenki azt mondta, hogy azok menőbb jobb a cégek a többi bélsár.
Najó ''hülye azért nem vagyok'' nézegettem a teszteket.
eredetileg hogy volt, hogy Geforce 4 MX 440-t veszek, aztán felmerült az ATi is.
Kezdetben vonatkodtam tőle, de bárkit kérdeztem meg mit tanácsol, mindig a 9000 Pro merült fel.
Processzorcsere úgy zajlott, hogy árlista alappján rájöttem hogy mindössze 15000 Ft-t kell rádobnom az akkori 1,5 Ghz-s P4-embe (+rdram,+alaplap), és máris kijön egy AMD Athlon XP 2200+ procis konfig.
Itt is szintén vonakodtam, de a teszteket olvasván és a tanácsokat hallgatva végülis megvettem.
Az eredmény: Mind2 cég nagyon bevált :)
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest