Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Hááhh! Na ez vicces! Átláthatóság??? Ezt mire értettétek? Mennyivel jobb az LE-1150 jelölés, mint a 3800+? Most ne azt feszegessük, hogy hány féle 3800+ proci van, ha már ezt hoztam fel példának, hanem azt, hogy a jelölés mitől lesz jobb ezek után? Ha valaki megkérdezi, milyen procid van, és válaszolsz neki, hogy 3800+ akkor valahova el tudja helyezni gondolatban egy laikus is, de ha azt mondod majd, hogy LE-1150, akkor szerintem fogalma sem lesz rólla mit beszélsz, és akkor jöhet a magyarázat. Mert a kérdés, az lesz, hogy, az 1150MHz-es, mert az ő p4-e 3200MHz-es, és te minek vettél ilyen szart. Aztán válaszolsz, hogy nem ez 2GHz-es változat. Mire Ő, nem baj akkor is szarabb, mint a 3,2-es p4. Akkor mondhatod majd, hogy nem, mert ez körülbelül egy 3800-as procinak felel meg.
Szerintem ez egy paródia, és semmire nem jó csak a nép tömegeinek hülyítésére. Bemegy az irodavezető a boltba, hogy kell egy új gép, eddig se tudta elmondani, hogy mit szeretne, de ez után már az esélyt is elveszik Tőlle. BE-2300 ez kell Neked, ez az új csoda sokkal jobb, mint az a régi szar 4600+ x2.
Értem én, hogy az új modellekkel, már nincs pofájuk 6000+ fölé menni 2,3GHz-es órajellel, és 4600+ néven nem tudják, majd drágán eladni, és nincs mi megkülönböztesse őket az előző generációtól, ahol gyakorlatilag évek óta egy helyben topog a frekvencia, de azért kitalálhattak volna valami jobb, kézenfekvőbb dolgot. Nem tudom mit, de nem is az én dolgom gondolkodni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest