Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Aktív témák
-
Hacked_3890
csendes tag
Az en egerem:
-
Agyzuzo
addikt
Az kicsit ciki, hogy a napelem a tenyér helyére került. Így aztán nem sok értelme van (meg amúgy se). :)
-
9CS
senior tag
A Bluetooth érdeme a nagy hatótávolság ??? A Microsot egérkém is elvisz egy darabig. Szal nem értem :((.
-
Genialis
aktív tag
Tök mindegy milyen csilvill van az egéren, mennyire drága, és mennyire farkatlan, ugyanúgy tönkreb..za a az ember csuklóját ha sokat használja, mint a 800 forintos kétgombos.
-
McJames
senior tag
Cimborának a sima van (nem bontott billentyűzet, csak én tíz ujjal gépelő nem normális vagyok...) és hiszek neki.
Egyébként otthon ált. este tíztől hajnali 1-2-ig megy, ill. de-du. asszony használja a kutatási eredményei feldolgozására (két babaetetés közt :D), tehát a tapasztalat szerint napi 4-5 órás használattal bírja fél évig. -
KERO_SAN
aktív tag
Hulyeseg...:((
-
McJames
senior tag
Nekem egy Logitech Cordless Desktop Pro bőven elegendő lenne, pedig nem mai tervezés. Elkülönített bal és jobbkezes billentyűk, de nem olyan távolságban mint az orig. M$ Naturalon, kényelmes, görgetőgombos egér, rádiós, max. félévenkénti elemcserével, USB vagy PS/2-es csatlakozással, 5 év garanciával. Csak fizesse ki valaki helyettem azt a 30E HUF-t.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Milyen processzort vegyek?
- Suzuki topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest