- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
Aktív témák
-
Hacked_3890
csendes tag
Az en egerem:
-
Agyzuzo
addikt
Az kicsit ciki, hogy a napelem a tenyér helyére került. Így aztán nem sok értelme van (meg amúgy se). :)
-
9CS
senior tag
A Bluetooth érdeme a nagy hatótávolság ??? A Microsot egérkém is elvisz egy darabig. Szal nem értem :((.
-
Genialis
aktív tag
Tök mindegy milyen csilvill van az egéren, mennyire drága, és mennyire farkatlan, ugyanúgy tönkreb..za a az ember csuklóját ha sokat használja, mint a 800 forintos kétgombos.
-
McJames
senior tag
Cimborának a sima van (nem bontott billentyűzet, csak én tíz ujjal gépelő nem normális vagyok...) és hiszek neki.
Egyébként otthon ált. este tíztől hajnali 1-2-ig megy, ill. de-du. asszony használja a kutatási eredményei feldolgozására (két babaetetés közt :D), tehát a tapasztalat szerint napi 4-5 órás használattal bírja fél évig. -
KERO_SAN
aktív tag
Hulyeseg...:((
-
McJames
senior tag
Nekem egy Logitech Cordless Desktop Pro bőven elegendő lenne, pedig nem mai tervezés. Elkülönített bal és jobbkezes billentyűk, de nem olyan távolságban mint az orig. M$ Naturalon, kényelmes, görgetőgombos egér, rádiós, max. félévenkénti elemcserével, USB vagy PS/2-es csatlakozással, 5 év garanciával. Csak fizesse ki valaki helyettem azt a 30E HUF-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Wii U
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest