- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Gaming notebook topik
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Dive
csendes tag
Nekem is MX200-asom van, és se Win98SE Hun, se WinXP Prof. Hun alatt nem volt gond vele, kapásból felvágta az XP az nVidia drivert. (Persze a sajátját, aztán azért frissítettem.)
A Live!-ot is kapásból felismerte, egyből tökéletesen szólt. Szerintem nyugodtan használd azt, inkább mint az alaplapit.
Valaki írta, keressek rá a nohiber.txt-re, nincs ilyen a gépen... A probléma továbbra is létezik, nem tudok hibernálni. Mi köze lenne a hangkártyadriver-hez? Amúgy az mint az előbb írtam, frissítve van. -
udvari
tag
sajnos a pcchips vagy az amptron home page-n ahol szintén az k7s5a árulják álruhában ott díszeleg hogy nem komálja ax mx200-at ill tán a 400 se.
ay tény azén gépembe a geforce2 ti helyébe bé löktem egy asus 7100 tv out -ot mert hazavittem a gépet ünnepekre de a monitort nem vót kedvem cipelni :DD és simán megy de az sima békebeli mx ugyi.
szerintem tölsd le a legujabb biost feltétlenül azt égesd bele semmit nem veszthetsz csak nyerhetsz ill ellenõrizd hogy hibátlanul fut é a memtest2.86 prg.
a bios ec ecs.com.tw ott diszeleg kell még hgozzá egy aminf326 égetõ prg azt boot flopy w98 vagy valami rezidensek nélkül aztán aminf326 xxxx.bios azt kész
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Crypto Trade
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest