- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós kamerák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
udvari
tag
sajnos a pcchips vagy az amptron home page-n ahol szintén az k7s5a árulják álruhában ott díszeleg hogy nem komálja ax mx200-at ill tán a 400 se.
ay tény azén gépembe a geforce2 ti helyébe bé löktem egy asus 7100 tv out -ot mert hazavittem a gépet ünnepekre de a monitort nem vót kedvem cipelni :DD és simán megy de az sima békebeli mx ugyi.
szerintem tölsd le a legujabb biost feltétlenül azt égesd bele semmit nem veszthetsz csak nyerhetsz ill ellenõrizd hogy hibátlanul fut é a memtest2.86 prg.
a bios ec ecs.com.tw ott diszeleg kell még hgozzá egy aminf326 égetõ prg azt boot flopy w98 vagy valami rezidensek nélkül aztán aminf326 xxxx.bios azt kész -
udvari
tag
ehemostolvasom 2001-benaz ECS lett a legnagyobb alaplap gyártó :DD
-
udvari
tag
válasz
jonnybravo #281 üzenetére
igen csak azt fogja kiírni 1xxx MHz Athlon :DDD
-
udvari
tag
haha menjél el az ocworkbenchre azt irogasd ki az ecs meg a kt266a lapok eredményeit egyszer XP 1500-al egyszer pedig TB 1,33 -al teszteltek.
Akkora a szórás a kt266a-sok között mint egy ház !
a különbség pedig átlagban nem jobb a kt226a -nak
a sandra meg egy kalap win98 se 50 szer futva 50 féle erdményt ad nekem már mert 820 alut is hon van ehhez a via alap 133 FSB ?
most vágtam bele a GTS 2 TI 4300 3dmark 2001 :DD
ECS rulez -
udvari
tag
hát hiteltelen éppen nem vagyok mert a BH6 3 éve nem éppen filléres cucc volt meg nem is gagyi.
nekem volt dual pentium gigabyte-m aha2940 uw-el megy a mai napig.
Én csak azt nem csípem amikor 0,1-1% al gyorsabb lapért ami 7-30K Ft-al drágább megmagyarázzák az ürgék hogy azt kell venni egy 1,2 Tb-el és nem az ECS-t egy XP 1700+al :DDD -
udvari
tag
milyen támasztó pecek ????
azért mert valaki nagyon láma azért nem köll tólmisztifikálni a dolgokat itt az én gépem kutya baja persze nem ma kezdtem a szakmát pedig nem is vagyok hardweres.
Használjátok a Gigát sok sikerrel én meg használom sok sikerrel ezt.
nekem úgyis átmenetelig kell amíg kijön az ECS SIS 745 DDR 333 -al :DD -
udvari
tag
az meglehet de akkor is olcsóbb az ecs 10K Ft-al
nekem samsung rammal megy 138 -an.
Az Mx-et meg nem szabad megvenni t.i. a 200 az nem jó semmire a 400-as meg drága ahhoz képest.
Na akkor nézüük csak a kt266a cc 1-10% al gyorsabb mint a sis és a gigabyte pont annyival drágább ami egy GTS meg egy MX400 különbsége :DDD
no tied mit mér ? -
udvari
tag
válasz
Lancelot a Gall #203 üzenetére
szerintem vedd meg nyugodtan !
az előző hozzászóló peches ember nem tehet róla :DDD
Vedd meg ez a lap stabilabb mint a BH6 az pedig igen-igen stabil lap nyomába sem jöhet semmilyen via-os lapka !!!
ECS SIS735 RULEZ ! -
udvari
tag
ismerőstöl veszem a gépet Ő rakta rá a coolert ill cserélte le.
Persze a gyári cooler attól még jó azaz másnak bőven oda lehet adni aki nem foglalkozik tuningal .
Persze a magasabb hőmérséklet az mind terhelve értendő azaz vglmark quake 3 3dmark specviewperf egymásután így 50 fokos ahogy utána néztem ez nagyon jó érték mert ezek a ventik csak 1500Xp-hez ajánlák !
ha meghozzák a kért hűtőt arra nem kell ráfizetni hiszen a gyári az megmarad neki így rá lehet tenni más procira aki nem ennyire hűvösmániás :DD -
udvari
tag
na tovább :))
int alu 811
float fpu 840
vglmark 640x480 32 bit 32 bit texture
advanced
additional mind a 3 bekapcs
low detail
126,3 :DDD
1600x1200 89,3 hangbe
ue high
640
1600
na ennyim van ha kell tudok írni cinemabench 200
ill specview perf is
a vga egy inno3d gts 32 mb alap 200/333 -on
stabil a lap pedig ütöm verem mitn állat hátha de eme kutya csak ugat :DDD :DD -
udvari
tag
csak a gyári hűtő van rajta mert boxed-ed tudtak szerezni így 138 fsb vel 1450 45-53 fok között van ez jó ???? lamer vagyok az AMD hőfokhoz mert előtte 3,5 évig cel266 --->448 volt de az max 44 fokos volt.
szóval ovk7s5a.rom fsb 138 memory 256 ddr samsung
ultra
2T
6T
3T
azaz a legyorsabb beállítás (legalábbis így gondolom ) :DDD
2 -
udvari
tag
oszt mond má milyen procit tudsz beletenni ama 50-50 k forintos via-ba megszivogatva a via4-1 mert gondolom ha veszel egy asus-t akkor az pont annyiba kerül mint az ECS+1500 XP de mondjuk mit nyom ama via egy 1.2 Tb-vel egy ECS XP 1800+ ellenében a hdd kezelés az meg külön gyönyörűséget okoz a via-hoz képest :DD
-
udvari
tag
-
udvari
tag
-
udvari
tag
http://forum.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=forum&f=4
itt megtalálsz mindent
EMBEREK !
ezt nézzétek :)) :))
--------------------
posted 09 November 2001 14:30
--------------------------------------------------------------------------------
I received this earlier and the following is a cut and paste from the word document ECS Representative sent me.
K7S5A: ZP Issue
In response to claims from a forum member of a certain hardware review site, ECS Elitegroup wishes to make the following statement:
ECS has conducted extensive re-testing of the K7S5A and has held discussions with AMD to investigate the claim that there is a problem with the ZP setting on the K7S5A. ECS tested the K7S5A, as it tests all motherboard models, with a wide range of industry-accepted benchmark tests, including Memtest (not Memtest86) and Winstone 2001, that are used by all tier one motherboard manufacturers. As none of these reputable tests identified any such problem, ECS and AMD are therefore of the view that the alleged problem does not exist. However, we do believe there could possibly be a utility problem with the Memtest86 program.
It should be noted that AMD issued a Technical Note on 30th August, stating that the ZP setting for its XP series of processors should be 56.0 ohms. Since this bulletin was issued, ECS has complied with the guideline to ensure that the ZP setting on the K7S5A is fixed at around 56 ohms, otherwise the XP processors do not work. There is no problem with Athlon processors.
The K7S5A has passed AMD’s stringent testing and appears on AMD’s list of recommended motherboards that are compatible with the full series of AMD XP processors.
In circumstances where ECS believes an unreasonable accusation has been made publicly against the company, ECS reserves the right to take legal action if deemed appropriate.
---------------
szóval a memtest-86 nem kóser elleneben az ECS K7S5A kóser meg az AMD testje egy kicsit rigolyásabb mint ama rossz test így
XP plusz ECS sirály -
udvari
tag
nem nem esünk kétségbe már írtam hogy szerintem ez fennál a többi alaplapnál is cc ez az oka hogy az AMD-t szapulják úm nem stabil.
1.De az ECS alaplap a legstabilabb alaplap AMD-nek az ellenálástól függetlenül
2. ezt legalább korrekten meg lehet csinálni
tehát ECS SIS RULEZ -
udvari
tag
Nos további fejlemeény hogy az AMD rev 4 5 procijai kérnek más ellenálás értéket !
így ha ilyent használsz nézd meg ama memtestet mert pl kt133 lapba se kóser a dolog.
meg gondolom még egy párba sem lehet hogy ezért köpködnek hogy az AMD nem stabil ?
Szóval remélem megnyugtattam mindenkit :))
Sis735 rulez
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest