- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
guest
veterán
Nekem egy Diamond Stealth III-mal (Savage4 32 MB)voltak problémáim. Először is, át kellett jumperelni a kártyát AGP 4x módba. Ezek után 32 bit-es színmélységet kell választani, illetve a Win98 indulása után két futó taskot ki kell lőni,
és máris működik a cucc. (http://forum.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=4&t=004639) -
Lafaty
csendes tag
Helló Arrow!
Nos ami engem illet, most egy számtech cégnél dolgozom Siófokon. Amióta ott vagyok (2 hónap), sorra térítem át az INTEL kollégákat az AMD-re. Több kevesebb sikerrel. Az első bakim akkor volt, mikor az 1,2GHz-es 266-os TB-t megvettem és beletettem az ECS alaplapba. Windows telepítés után a 3DMark2000 kifagyott, és sorra minden. Memtest OK! Na erre két nap agymorzsolás után visszavettem a procit 200-as FSB-re és lám ment!
Rá két napra Pesten garból kicsrélték a procit,de láttam és kérdeztem. Ott mondták, hogy kicsit több a hiba százalék az AMD-knél(kb 5 procit láttam AMD-t a szervízben). Azóta az új procim kítűnő. Gyilkos vayok, mert 150-es FSB hajtom és megy is, csak kissé melegszik HDD<->CD műveleteknél.
Most egyébként sorra tesztelem a Nvidia sorozatot és remélhetőleg haarosa be is számolhatok az eredményekről.Előlegbe a tesztelésre váró kártyák:
GeForce2 MX400/32MB,GeForce2 GTS,GeForce2 GTS it!! -
Gergoo
csendes tag
Köszi a választ Arrow! Nos nem tudom hogy lehet a beállítást változtatni. Az történik hogy inditom az install batot kér egy lemezt, arra felir valami bin állományt, vagy mit. Kéri hogy hagyjam bent a lemezt és bootoljak újra. Megteszem :). Ekkor a lemezről elkezt bootolni és a bal oldalon egy oszlopba irja a regisztereket meg valami értékeket mellé eddig jutottam el. Sehol sincs errors felirat meg sehol sem tudom állítani hogy a test "all test" legyen vagy valami más. Én igaz 2 óra után meguntam nem tudtam hogy ilyen hosszú idő. Mit csináltam rosszul?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged