Aktív témák
-
Koala
csendes tag
Sajnos csak én tudok válaszolni, úgy látom, az okosok most nem érnek rá velünk foglalkozni... Nézted a korábbi oldalakat ezen a fórumon? Van az a memtest 98 nevű progi, ami bootlemezt csinál magának, és szépen elkezdi tesztelni a gépet (konkrétan: chipset-memória), és megmondja, jó-e minden. Ha nem, akkor ez volt a gondod. Amúgy akkor sincs gond, nekem például 100/133 ultra beállítás mellett van hiba (attól még nem volt vele semmi gond, egyébként, ezért gondolom, hogy neked is ez lehet a problémád), 100/133 fast (vagy mi is van alatta:) beállítás esetén nincs hiba. Szóval, lehet, hogy bevállal a memórád olyat, amit nem is bír. Amúgy, szerintem nem jártál rosszul az alaplappal, ha rendesen összehozod a dolgokat (elemcsere, rendes táp, semmi 1300-1400 T-bird...), akkor igen stabil, olcsó gyors cucc. Kár, hogy a rajongói ''support'' itt már eléggé haldoklik.
Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- LEGO klub
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest