Aktív témák
-
Koala
csendes tag
Sajnos csak én tudok válaszolni, úgy látom, az okosok most nem érnek rá velünk foglalkozni... Nézted a korábbi oldalakat ezen a fórumon? Van az a memtest 98 nevű progi, ami bootlemezt csinál magának, és szépen elkezdi tesztelni a gépet (konkrétan: chipset-memória), és megmondja, jó-e minden. Ha nem, akkor ez volt a gondod. Amúgy akkor sincs gond, nekem például 100/133 ultra beállítás mellett van hiba (attól még nem volt vele semmi gond, egyébként, ezért gondolom, hogy neked is ez lehet a problémád), 100/133 fast (vagy mi is van alatta:) beállítás esetén nincs hiba. Szóval, lehet, hogy bevállal a memórád olyat, amit nem is bír. Amúgy, szerintem nem jártál rosszul az alaplappal, ha rendesen összehozod a dolgokat (elemcsere, rendes táp, semmi 1300-1400 T-bird...), akkor igen stabil, olcsó gyors cucc. Kár, hogy a rajongói ''support'' itt már eléggé haldoklik.
Aktív témák
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged