Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• SeatZola

őstag

válasz tildy #68 üzenetére

Helló Tildy! Bocs, hogy csak most tudok írni, de hát ugye össze is kellett raknom a házat! Ahogy ígértem a gyors élménybeszámoló:

A ház semmitmondó kinézetű, de kemény papírdobozban jött k**va sok hungarocellel kibélelve. Ventik nincsenek alapban, én is csak egy db-ot tudtam hirtelen szerezni. Ezt beraktam hátra. A fényezés matt fekete, szerintem szép. De nem egy Antec Sonata. Igaz az ára is fele. A hozzáadott táp egy 250W-os Ever Power. Mindjárt hívom Bécsben Herr Meiert - akinek szerintem már tele van a t*ke velem - és kérdezem, hogy miért ilyen kicsi a táp? Erre Ő: mert ez a kicsi táp szerinte annyit tud, mint a Chieftec 360-as tápja és kő stabil. Azt mondja a kinti ára is tükrözi ezt a tudást, 57,- Euro. Hát nem tudom megnyugodtam-e?! A vinyókat nem kell csavarozni, csak egy csavar kinézetű, de menet nélküli stiftet kell a szerelőfül gumiperselyébe nyomni. Ha hiszitek, ha nem halál stabilan tart. A 4 db meghajtó oldalára a szerelőfület csavarozni kell. Az összes szerelési anyag külön lila színű zárható dobozban volt. Itt következett a meglepi, a Mobil Rack ennél a háznál befért e legfelső alatti helyre is, úgy hogy nem ért bele az alplapba.:) Eddig ec nem sikerült a másik két házammal. A floppy legfelűl, ez csavarozva. Itt kell kicsit játszani, mire eltalálod, hogy a szerelőkeret kb. 10 lyukja közül hova csavarozz. De megoldható. Miután mindent bepakoltam, irány a próbakőr. A 12 cm-es venti gyárilag fordulatszám szabályozós 1000-2000Rpm. letekertem 1100-ra, ---semmi hangja.:DD A legfelső meghajtóhelyre DVD-ROM-ot raktam be, s szépen nyitogatja az ezüst ajtólapba épített rejtett CD-nyílást. Már 1 ventivel is a procim -3 fokot nyert, úgy hogy ebben a házban nincsen Air Guide cső. De csak egyenlőre!:DD

Huh, kérdezzetek,mire vagytok kíváncsiak még?

Aktív témák