- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
csabbika
csendes tag
Most akkor melyik a frankó?? Milyet vegyek? Help!!
-
DcsabaS
senior tag
Hogy mire kell a 8 db USB port?
Az újabb eszközök egyre inkább ezt használják, íme egy lista, hogy mire kell számítanunk:
1.) egér (USB és optikai)
2.) billentyűzet (még viszonylag ritka)
3.) nyomtató (USB-vel látják el mostanság)
4.) scanner (itt is az USB dominál)
5.) WEB kamera (jellemzően USB)
6.) digitális fényképezőgép (jellemzően USB)
7.) digitális videó kamera (Fire Wire, vagy USB 2.0)
8.) külső adattároló eszköz, pl. SmartMedia olvasó, ZIP drive, CD drive
9.) külső TV vevő
10.) külső USB modem
11.) USB csatlakozású mérő eszközök
12.) USB csatlakozású digitális Joystick
Hirtelen ezek jutottak az eszembe. -
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem az tetszik hogy lassan 8 USB port lesz csak a déli hídban, csak nem tudom minek. Biztos nagyon kell (ahogy twollah mondaná: mint egy falat kenyér :) ), de szóval nekem azért tűnik ez az egész ilyen paraszvakításnak, mivel nekem még mindig nincs egyetlenegy USB-s eszközöm sem! Volt itt egy digitalis kamera, amihez volt serial és usb kábel is, de az usb-ssel nem tudot a gépeel kommunikálni, szóval maradt a serial...
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Yutani
nagyúr
Most valaki nagyon nincs képben a memóriavezérlővel kapcsolatban, ugyanis a HWSW-n ez jelent meg a KT400A-val kapcsolatos hírben:
''A KT400A chipkészlet immáron hivatalosan is támogatja a DDR400 SDRAM memóriát, valamint a hangzatos nevű FastStream64 Memory Controller technológiát. A FastSteam64 működési elve gyakorlatilag megegyezik az nForce-ból már ismert DASP-pal (Dynamic Adaptive Speculative Pre-Processor). A VIA állítása szerint a FastStream64-nek köszönhetően a KT400A memóriasebessége még az nForce2-ét is felülmúlja. A tajvani cég szerint a KT400A 10 százalékkal gyorsabb, mint elődje, a KT400.''
Most akkor hogy is van ez?#tarcsad
-
Arrow
tag
Ami lenyeges kerdes lenne szamomra, FSB-tol lehet fuggetleniteni az AGP es a PCI orajelet..? Fix 66/33-on tartani..? Szamomra ez az ami miatt az nforce2 szimpatikus..
Udv: Arrow -
elmo
aktív tag
Én meg nem tudom, h. milyen alaplapot vegyek. :D Télleg, van vkinek tapasztalata róla?
-
rzoli
senior tag
Hááát, nem hiszem, hogy rohannék lecserélni a KD7-es lapomat. Jó darabig elég lesz az még.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
arn
félisten
nemrossz... :)
a sebessege picivel nforce2 alatti, de nagyon elenyeszoen lassabb. azt, hogy sikeres lesz e:
mennyibe kerul
mennyire lehet tuningolni
tenyezok hatarozzak meg. ill aza delihidban levo sata jol hangzik. osszesegeben en ugy erzem nem tortent tronfosztas.facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
emstityu
tag
Szerintem sem a gyorsaság sokkal inkább az ár fog dönteni a két chipkészlet között és mint tudjuk az nF2 elég jó árban van, a kérdés az hogy milyen ára lesz a kt400A-nak.
Én sevoltam.....csak valami mittudomén!
-
S.p.A
tag
Most akkor megint nem fogok alaplapot venni, mert ugye jó volna megvárni az új déli hidat. De akkora meg kijön az nForce3, meg a Kalapács, meg a kitudja mi, akkor meg azt lenne érdemes venni...
És ez már így megy 3 éve...:O -
The Thing
tag
Na végre kezd kezd az egyeduralom megszünni. Kiváncsi vagyok lezs már 7 csatornás hangvezérlő a VT8237-as déli hidban?
''Rakd sebességbe az agyadat, mielőtt elindítod a szádat!''
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Szemüveges topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat