Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
Lord Mixxx #49 üzenetére
Kár, hogy ilyesminek az előállítása 2-3 ezres billentyűzetek helyett szerintem legalább 50-60 ezreseket eredményezne (és akkor még lehet, hogy óvatosan becsültem), pláne egy jobb ''tört'' MS billentyű esetében... Szerintem olcsóbb lenne valamilyen fluoreszcens anyaggal feliratozni, ami mondjuk halványan derengene a monitor fényétől... Igaz, hogy nem lehetne kikapcsolni, meg fényerőt sem lehet állítani, de ha pl. ilyen előregyártott matricákat forgalomba hoznának, az valószínűleg néhány száz forintba kerülne, s magadnak tudnád megcsinálni...
A másik: egy ilyen pontmátrix-kijelzőt HOVA rejtesz el minden egyes billentyű alá? Ráadásul ahhoz, hogy ez működjön, még külön vezérlést is kell gyártani hozzá, ami gondolom otthoni barkácskörülmények között szintén nem 1-2 forint. Aztán: miről táplálod? Kétlem, hogy a billentyűcsatlakozó elbírna ennyi teljesítményt...
Az ötlet egyébként nem rossz, tényleg jó volna néha sötétben látni, hogy hol vannak a billentyűk -bár szerintem olcsóbb megtanulni :D -, csak azt hiszem, hogy ez jelen körülmények között megoldhatatlan -vagy ha mégis, akkor nagyon drága és iszonyatos munka...
Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android játékok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konteó topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest