Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Ja, jó, akkor én értettem félre, bocsi.
Így viszont továbbra is kötött maradna a billentyűzet, csak nem kellene filctollal feliratozni. :))) Ez így önmagában egész jó lenne, és gyakorlatilag pillanatok alatt át lehetne állni rá, ha valóban nem drágítana az előállításon... De ezt én mondjuk kétlem, mert az eddigi fröccsöntött filléres gombok helyett precízebb megoldású, pontosan fóliázott izéket kellene gyártani, amiknek ugye (áram)vezető kapcsolatban kellene állniuk az alattuk levő alkatrészekkel, hogy feszültséget kapjanak... Mozgó alkatrészeknél ez meg hosszú távon kissé zűrös -főleg egy ennyire igénybevett perifériánál... Aztán ugye így már nem lehetne egy-egy lekopott feliratot fekete alkohol filccel javítani sem... :DD
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest