Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Aktív témák
-
Den
veterán
Szerintem ez változni fog. Az utóbbi időben esett annyit a notebookok ára hogy most sokan bevállalnak noteszt. Amig nagyon drága volt, csak az vett akinek tényleg_mobil_gép kellett mert sokat cipelte, és sokat használta akkuról. A mostani tendencia viszont hogy sokan az asztali gépet cserélik le noteszre, és minnél bikább gépet akarnak. Aztán a használat közben jön a felismerés, hogy túl nehéz túl keveset megy aksiról, de az asztali gépet sem helyettesíti teljesen, aztán mikor bővíteni kéne és nem lehet akkor sokan visszapártolnak az asztalihoz, és noteszt legközelebb csak nagyon hordozható, aksiról sokáig üzemelő típust vesznek
Én ezeket a stádiumokat végigjártam. Amikor noteszre váltottam akkor a fícsörlistán csak a kijelzőméretet és a proci órajelet figyeltem :). Ma meg asztali gépet használok, noteszből pedig 1,5 kilónál nehezebb, 12 colosnál nagyobbat semmi pénzért nem vennék :)
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Google Pixel topik
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest