Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Den
veterán
Szerintem ez változni fog. Az utóbbi időben esett annyit a notebookok ára hogy most sokan bevállalnak noteszt. Amig nagyon drága volt, csak az vett akinek tényleg_mobil_gép kellett mert sokat cipelte, és sokat használta akkuról. A mostani tendencia viszont hogy sokan az asztali gépet cserélik le noteszre, és minnél bikább gépet akarnak. Aztán a használat közben jön a felismerés, hogy túl nehéz túl keveset megy aksiról, de az asztali gépet sem helyettesíti teljesen, aztán mikor bővíteni kéne és nem lehet akkor sokan visszapártolnak az asztalihoz, és noteszt legközelebb csak nagyon hordozható, aksiról sokáig üzemelő típust vesznek
Én ezeket a stádiumokat végigjártam. Amikor noteszre váltottam akkor a fícsörlistán csak a kijelzőméretet és a proci órajelet figyeltem :). Ma meg asztali gépet használok, noteszből pedig 1,5 kilónál nehezebb, 12 colosnál nagyobbat semmi pénzért nem vennék :)
Aktív témák
- MotoGP & WSBK
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest