Hirdetés
Aktív témák
-
Den
veterán
Szerintem ez változni fog. Az utóbbi időben esett annyit a notebookok ára hogy most sokan bevállalnak noteszt. Amig nagyon drága volt, csak az vett akinek tényleg_mobil_gép kellett mert sokat cipelte, és sokat használta akkuról. A mostani tendencia viszont hogy sokan az asztali gépet cserélik le noteszre, és minnél bikább gépet akarnak. Aztán a használat közben jön a felismerés, hogy túl nehéz túl keveset megy aksiról, de az asztali gépet sem helyettesíti teljesen, aztán mikor bővíteni kéne és nem lehet akkor sokan visszapártolnak az asztalihoz, és noteszt legközelebb csak nagyon hordozható, aksiról sokáig üzemelő típust vesznek
Én ezeket a stádiumokat végigjártam. Amikor noteszre váltottam akkor a fícsörlistán csak a kijelzőméretet és a proci órajelet figyeltem :). Ma meg asztali gépet használok, noteszből pedig 1,5 kilónál nehezebb, 12 colosnál nagyobbat semmi pénzért nem vennék :)
Aktív témák
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Mikrotik routerek
- Alkoholista nevelde
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trollok komolyan
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi