- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Don Vittorio #4 üzenetére
Természetesen nem. :))
A gyengébbek kedvéért Centrinós notebookban is láttam már olyat, amiben Radeon vagy valamilyen nVidiás VGA vezérlő volt. -
L3zl13
nagyúr
Ahogy alan mondja.
Az ''igazi'' Tablet PC ránézésre csak egy nyomásérzékelős TFT képernyő. Nincs billentyűzere vagy ilyesmi.
Ez a fajta pedig átmenet a Tablet PC és a Notebook között. (Vagy mindkettő egyszerre.) -
Hun'reeth
őstag
Nagyon pofás kis darab :)
-
MLaca
őstag
Sőt, négyen :)
-
wipes
senior tag
Én csak ezt nem értem:
''...bővíthető egy slim (vékony) DVD/CD-RW optikai meghajtóval, mely a Firewire porton keresztül...''
Lehet rosszul értelmezem, de ha firewire, akkor külső, akkor miért feltétlenül slim? :F -
tildy
nagyúr
Nem értem ebben mi az alakváltó?!Eddig az összes tabletpcnek, amit láttam forgatható volt a kijelzője...
-
Dozer
tag
válasz
Don Vittorio #4 üzenetére
A centrino nem a proci neve.
-
L3zl13
nagyúr
Szerintem aranyos, de érdekelne milyen VGA chip van benne.
Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Asrock B75M-DGS/G2030/4gb DDR3
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest