Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Ha jól tudom az az 1-es revízió. Nagyjából úgy működik mint a zalman hp-k. De valószínűleg passzívban mégsem a legjobb konstrukció, a zalmanok is az op1-el teljesítettek igazán jól. Az egy dolog hogy neked jól hűt ha valami mozgatja a levegőt a fölső bordán, de ha csak a meleg levegő felszállása által hülne a borda, akkor jóval rosszabban hűtene.
Valószínűleg ezért trükköznek a bordákkal, hogy minél hatékonyabb légáram jöjjön létre venti nélkül is, nomeg hogy minél hidegebb levegőt kapjon a borda.
Minden esetre azért egy grafikát prezentálhattak volna erről, hogy hogyan is nézne ki egy kártyán, ha már egy bétaverziós vga-t nem tudtak alátenni. (neadjisten egy üres nyákot, amihez megtervezték, az is szemléletesebb lenne) -
Ste
addikt
remélem hamarosan lesz alávaló is és nem fog sokáig árválkodni
-
dchard
veterán
Nekem Gigabyte x1600 pro-m van, nemtom melyik silentpipe revízió, de nálam a hűtőfelület a kártya tetején van, így nem foglal el egyetlen kártyahelyet sem, azon kívül a meleg felfelé tud szállni ez segítei a passzív légáramlatokat is, ezen kívül ráraktam (szó szerint) egy 8cm-s ventit 3 volton, és tuning közben is csak alig kézmeleg, miközben zaj szinte semmi nem jön ki belőle.
Nem értem az új verzióknál mért nem követik ezt a módszert a nyilvánvaló előnyök ellenére.
Dchard
[Szerkesztve] -
pmheros
őstag
Nekem is Silent Pipe 2 -es hűtésű volt a GigaByte 7600GT -m, tuningra nem igazán volt alkalmas de ha melegen is ,de tette a dolgát hangtalan.
Egy jól szellőző házban jól működik -
Csapi007
veterán
Hello
Szerintem kevés lesz a 2 HP.
Alárakhattak volna vmi jó kis 8xxx-et. -
twollah
nagyúr
Egyetlen egy baj vele, hogy + 2 kartyahelyet elfoglal az alaplapon.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Reméljük méltó utódja lesz a Silent Pipe II-nek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest