- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
freya
aktív tag
Csak kíváncsiság, de az MP3 lejátszás hogy megy OS nélkül? Felpörgeti a vinyó(ka)t és felismeri talán a partíciókat, és megkeresheted a zenét? Vagy csak cd-ről, kártyaolvasóról hajlandó?
-
anulu
félisten
1. nálam a PC gépháza ott indul, hogy egy full-ATX-es lapot, min 2x5,25'' optikai meghajtót, és 2 de inkább 4 vinyót bele lehet rakni. ezen belül tökmindegy, hogy egy pillekönnyű aluház vagy egy acélból készült gépszörnyeteg. legyen megjelenése mindenfajta extra nélkül.
2.
3. megnyugtat, h nemcsak én gondolom így
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
''Érdekes egyébként, hogy Socket478-ban egy elvben ugyanilyen Prescott tényleg melegebb ennél jóval....''
emiatt feltételeztem. jó lenne, ha vmi nem alul/felülmérő alaplap párossal lenne S478 vs LGA775 hőtermelés teszt. ha kevesebb hőt ad le, jó lenne tudni, hogy mennyivel, illetve a nagy kérdés: mitől? -
-
biga
őstag
''LGA775: így legalább van egy kis helyen elférő fűtőtestünk''
Vajon mi köze van a foglalat tipusának a hőmérséklethez? Csak mellékesem jegyzem meg, hogy egy LGA775 tokozású 3GHz-es P4 üldögél a gépemben egy sima gyári hűtővel (semmi tuningcucc) és 34 fokos. SZERINTED ez egy fűtőtest lenne? (Érdekes egyébként, hogy Socket478-ban egy elvben ugyanilyen Prescott tényleg melegebb ennél jóval....) -
aDM|RaL^
őstag
szentem jol néz ki.
-
anulu
félisten
több bajom is van ezzel. sorrendben:
- BTX, abból is pico (belegondolni is rossz, hogy egy ilyen mini izét hogy lehet PC-nek nevezni?!?!)
- LGA775: így legalább van egy kis helyen elférő fűtőtestünk.
- szvsz csúnya. -
engusz
veterán
Érdekes design. Én inkább a letisztultabb, szolídabb barebone gépeket szeretem. Eddig a Shuttle SN85G4V2 (Bővebben: link) volt az, amitől tátva maradt a szám.
-
DopeBob
addikt
Hát ez igen szépre sikerult! Nekem legalábbis nagyon bejon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Macrodroid
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest