- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
freya
aktív tag
Csak kíváncsiság, de az MP3 lejátszás hogy megy OS nélkül? Felpörgeti a vinyó(ka)t és felismeri talán a partíciókat, és megkeresheted a zenét? Vagy csak cd-ről, kártyaolvasóról hajlandó?
-
anulu
félisten
1. nálam a PC gépháza ott indul, hogy egy full-ATX-es lapot, min 2x5,25'' optikai meghajtót, és 2 de inkább 4 vinyót bele lehet rakni. ezen belül tökmindegy, hogy egy pillekönnyű aluház vagy egy acélból készült gépszörnyeteg. legyen megjelenése mindenfajta extra nélkül.
2.
3. megnyugtat, h nemcsak én gondolom így
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
''Érdekes egyébként, hogy Socket478-ban egy elvben ugyanilyen Prescott tényleg melegebb ennél jóval....''
emiatt feltételeztem. jó lenne, ha vmi nem alul/felülmérő alaplap párossal lenne S478 vs LGA775 hőtermelés teszt. ha kevesebb hőt ad le, jó lenne tudni, hogy mennyivel, illetve a nagy kérdés: mitől? -
-
biga
őstag
''LGA775: így legalább van egy kis helyen elférő fűtőtestünk''
Vajon mi köze van a foglalat tipusának a hőmérséklethez? Csak mellékesem jegyzem meg, hogy egy LGA775 tokozású 3GHz-es P4 üldögél a gépemben egy sima gyári hűtővel (semmi tuningcucc) és 34 fokos. SZERINTED ez egy fűtőtest lenne? (Érdekes egyébként, hogy Socket478-ban egy elvben ugyanilyen Prescott tényleg melegebb ennél jóval....) -
aDM|RaL^
őstag
szentem jol néz ki.
-
anulu
félisten
több bajom is van ezzel. sorrendben:
- BTX, abból is pico (belegondolni is rossz, hogy egy ilyen mini izét hogy lehet PC-nek nevezni?!?!)
- LGA775: így legalább van egy kis helyen elférő fűtőtestünk.
- szvsz csúnya. -
engusz
veterán
Érdekes design. Én inkább a letisztultabb, szolídabb barebone gépeket szeretem. Eddig a Shuttle SN85G4V2 (Bővebben: link) volt az, amitől tátva maradt a szám.
-
DopeBob
addikt
Hát ez igen szépre sikerult! Nekem legalábbis nagyon bejon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó a csótány PC! i5-12400, 16GB RAM, GTX 1660 Super, SSD + HDD
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- DELL T40 EMC Szerver
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Új - Gamer Gép - Gigabyte Z790 EAGLE, Intel i7 13700, 32GB DDR5, RTX 4070, 1 TB M.2 SSD, TT 1000W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged