Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Everest / AIDA64 topik
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordtoulus
csendes tag
Érdekes..
mint laikus nekem az jött le,azt gondolnám a hírt olvasva hogy, az AMD milyen király, ha akarnak csinálnak 1-2-3-4-x magos CPU-t ,mert nekik csak úgy megy ide meg oda pakolgatják a magokat.. ezzel szemben a másik gyártó meg 2*2 magost, össze barmolt. Persze ez nem igaz.
Mint olyan aki hírekből meg olvasmányokból tudakozott(csak kicsit), én is arra vajaznék hogy nem teljesen jól legyártott procikról van szó, és remek marketing fogásnak tartom.(bár vissza fele is elsülhet) Hiszen egynél a kettő az több.. és ugyan így a három is több a kettőnél. Szóval,van-lesz válasz lehetőség a core2dou-ra.
Mint cinikus..költői kérdést tennék fel..ö... kedves monitor-fejü társaim nektek csak 2-4-8-16 PC-tek, monitorotok van.. és persze minden más egyéb? Mert ügye a világunkban az 1 3 5 6 nem működik.
Amúgy nem igazán, méltatnám.. hogy jó ötlet vagy sem. Inkább úgy nézném hogy jó lesz-e nekem ? Mert nekem kell megvenni használni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- OLED TV topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HP 65W töltő eladó
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest