Új hozzászólás Aktív témák
-
lordtoulus
csendes tag
Érdekes..
mint laikus nekem az jött le,azt gondolnám a hírt olvasva hogy, az AMD milyen király, ha akarnak csinálnak 1-2-3-4-x magos CPU-t ,mert nekik csak úgy megy ide meg oda pakolgatják a magokat.. ezzel szemben a másik gyártó meg 2*2 magost, össze barmolt. Persze ez nem igaz.
Mint olyan aki hírekből meg olvasmányokból tudakozott(csak kicsit), én is arra vajaznék hogy nem teljesen jól legyártott procikról van szó, és remek marketing fogásnak tartom.(bár vissza fele is elsülhet) Hiszen egynél a kettő az több.. és ugyan így a három is több a kettőnél. Szóval,van-lesz válasz lehetőség a core2dou-ra.
Mint cinikus..költői kérdést tennék fel..ö... kedves monitor-fejü társaim nektek csak 2-4-8-16 PC-tek, monitorotok van.. és persze minden más egyéb? Mert ügye a világunkban az 1 3 5 6 nem működik.
Amúgy nem igazán, méltatnám.. hogy jó ötlet vagy sem. Inkább úgy nézném hogy jó lesz-e nekem ? Mert nekem kell megvenni használni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest