- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordtoulus
csendes tag
Érdekes..
mint laikus nekem az jött le,azt gondolnám a hírt olvasva hogy, az AMD milyen király, ha akarnak csinálnak 1-2-3-4-x magos CPU-t ,mert nekik csak úgy megy ide meg oda pakolgatják a magokat.. ezzel szemben a másik gyártó meg 2*2 magost, össze barmolt. Persze ez nem igaz.
Mint olyan aki hírekből meg olvasmányokból tudakozott(csak kicsit), én is arra vajaznék hogy nem teljesen jól legyártott procikról van szó, és remek marketing fogásnak tartom.(bár vissza fele is elsülhet) Hiszen egynél a kettő az több.. és ugyan így a három is több a kettőnél. Szóval,van-lesz válasz lehetőség a core2dou-ra.
Mint cinikus..költői kérdést tennék fel..ö... kedves monitor-fejü társaim nektek csak 2-4-8-16 PC-tek, monitorotok van.. és persze minden más egyéb? Mert ügye a világunkban az 1 3 5 6 nem működik.
Amúgy nem igazán, méltatnám.. hogy jó ötlet vagy sem. Inkább úgy nézném hogy jó lesz-e nekem ? Mert nekem kell megvenni használni....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest