Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sharks
tag
Sziasztok,
valaki tudna esetleg értékeket adni egy benq g2420hdbl monitor kalibrálásához?
Köszi előre is!
-
Tamás24
tag
Sziasztok!
Kb 2 éve vettem egy BenQ G2010WAP monitort és ha átállítom FILM módra, vagy valami világosra, akkor fehérebb csíkok látszanak egyenletes eloszlásban függőlegesen. Csak sötét háttéren látszik, de elég zavaró. Szerintetek ez garanciába tartozik, vagy ilyen gyárilag?
-
Mano66
senior tag
Ezt a monitort néztem ki a fiamnak:
Valakinek van tapasztalata róla,Kép minőség,pikszelhiba stb?
Az árát nagyon korrektnek találom.
-
Beri78
őstag
én is benq 2420-at vettem, és nagyon meg vagyok vele elégedve. ps3-hoz csodaszép, és grafikához is
-
adam432
tag
Sziasztok! Eddig Samsung Syncmaster 740BF-em volt, és elcseréltem egy Benq E2200HDA-ra, + 7000Ft ráfizetés. Nyugtassatok meg, hogy legalább rosszul nem jártam. Amugy mindkét monitor kitünő állapotú
-
Dänielsson
csendes tag
válasz
Fejes Péter #12 üzenetére
Hali!
A GL2240M jó választás BENQ általában jó moncsikat csinál én egy V2320H-t használok és majdnem tökéletesen megvagyok vele elégedve. Van azonban sajnos egy halott pixelem amivel ugye semmit nem lehet kezdeni ezért neked is azt ajánlom, hogy a boltban próbáltasd ki mert a BENQ 7db halott vagy pixelhiba után cseréli csak ki tök mindegy hány napon belül veszed észre nem foglalkoznak vele egyedül a Samsung cseréli ki 3 napon belül. Ha nem próbálod ki és szerencséd van akkor nincs semmi de ajánlott kipróbálni ha lehetőséged van rá. -
Fejes Péter
tag
Sziasztok!
Valaki használ közületek BenQ GL2240M tipusú monitorcsodát?Ha igen kikérném a véleményeteket.Kinézetre igen designos már +rendeltem mivel ami a régi gépemhez volt samsung CRT az már haldoklik aztán gondoltunk egyet fateromal aztán megrendeltük ezt tipust főleg hogy led technológiás játszani nem igazán fogunk alatt inkább netezés és egyéb kisebb játék.
ui.: ati his excalibur x600 128mb-ramos vga kitudja szerintetek hajtani teljes felbontásba?
-
sestertius
őstag
Nálam egy V2420 dolgozik, egyelőre hibátlanul.
Persze mivel szeretek sok mindent kipróbálni, jövőre szerintem majd megpróbálom elcserélni egy nagyobb felbontású, esetleg nagyobb képátlójú monitorra. Majd kiderül, mit hoz az élet...
-
syberia
veterán
Régebben volt benq 19" lcd-m, meg voltam vele elégedve, jó márka
-
nightsong
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Benq 2400 eco monitorom. Nemreg vettem es egy ideig D-sub kabellel hasznaltam, mert nem adtak vele hdmi-t. Ugy tokeletesen mukodik. Hdmivel viszont nem tiszta a kepe, a betuk homalyosak es nem tudom ugy meretezni, h a kep kitoltse az egesz monitort, valamiert az a menu inaktiv...
Van valakinek valami otlete, h miert lehet ez?
-
Sca
csendes tag
Most vettem egy G2420HD monitort. Egy Samut váltott le és a különbség oriási a Benq javára.
Egyébként négy különböző HD Benq monitorból 3 pixelhibás volt. Az Edigital viszont rendkívül korrekt módon sorba visszacserélte, amig találtunk egy jót is. -
Buda76
senior tag
válasz
agocsdawid #6 üzenetére
Szervusz!
Én a minap vettem egy G2020HD-t ami ennek az 1600*900 as változata, nagyon szép képet adott, bár pixel hibás volt, most várom az újat.
Érdemes odafigyelni, hogy legyen rá pixelgar, esetleg a boltban kipróbálni, valamint eme monitor nagy előnye az ára mellett a DVI bemenete, kábelt azonban nem szokás mellékelni hozzá (én tápkábelt se kaptam), szóval azt ne felejts el venni. -
agocsdawid
csendes tag
Sziasztok.
Én is szeretném ha mondanátok pár véleményt az alábbi monitorrólBENQ G2220HD 3 év gar monitor
21,5" Wide
Technológia: Wide 16:9 LCD
Felbontás:1920x1080
Válaszidő: 5ms
Kontraszt: 40000:1
Fényerő: 300cd/m2
VGA Csatoló: D-SUB, DVI
Szín: Fényes-FeketeElőre is köszi
-
Alby1
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni véleményt az alábbi monitorról:
BENQ FP91GX
Bárki aki hallott róla, meleget-hideget legyen szíves írjon. Előre is
Köszönettel: Dns -
Dassler
őstag
Elég jó, bár mostmár nem nagyon csinálnak gagyi lcd-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Elsősorban profiknak ajánlja új 20 colos kijelzőjét a gyártó.
- eladó Dell U3224KBA 6k
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest