Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Ha az ATI-nak lett volna egy kis esze, megvették volna ők elöbb az ULI-t, de gondolom fel sem merült bennük, hogy az Nvidia szemezget a céggel.
Az ATI--nál a vezetőséggel van baj. Már akkor piacvezetők voltak VGA-k terén amikor az nvidia még nem is létezett, mégis csak későn kapcsolódtak a 3D-s vezérlők piacára, ahol a R7500/8500 -ig semmi komolyat nem tudtak produkálni, ezért szedte meg magát így az NV. (meg persze ügyesen lenyomták a 3dfx-et.)
Nvidia chipsetjei sem tökéletesek, de jelenleg ezek a legjobbak AMD platformon.
Az ATI meg összeszedhetné már magát annyira, hogy összedob egy sikeres chipsetet. -
Dassler
őstag
Igaz, de pillanatnyilag még sok a kiskapu - és kiskapuk mindig is lesznek, amit ki is fognak használni. Meg szerintem elég gyengék a mindenféle szankciók is, ekkora cégeket nem igen vág földhöz még a 8 számjegyü birság sem, és szerintem a lehetséges következményeket is latba vetik, mielött meglépnek egy ilyet, ergo, még büntetés árán is megéri nekik. Na én erre írtam, hogy a piac az már csak ilyen. Másrész itt inkább a lobbi számít már, hogy tulajdonképpen mit is hoznak ki törvénytelennek, meg mit korlátoznak, ki mögött ki áll, kinek kit sikerül meggyözni, iylen-olyan eszközökkel. Nagyon ritkán borul a bili, a világ meg már nagyon régen ilyen, és nem hiszem, hogy 180 fokot venne.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest