- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Igaz, de pillanatnyilag még sok a kiskapu - és kiskapuk mindig is lesznek, amit ki is fognak használni. Meg szerintem elég gyengék a mindenféle szankciók is, ekkora cégeket nem igen vág földhöz még a 8 számjegyü birság sem, és szerintem a lehetséges következményeket is latba vetik, mielött meglépnek egy ilyet, ergo, még büntetés árán is megéri nekik. Na én erre írtam, hogy a piac az már csak ilyen. Másrész itt inkább a lobbi számít már, hogy tulajdonképpen mit is hoznak ki törvénytelennek, meg mit korlátoznak, ki mögött ki áll, kinek kit sikerül meggyözni, iylen-olyan eszközökkel. Nagyon ritkán borul a bili, a világ meg már nagyon régen ilyen, és nem hiszem, hogy 180 fokot venne.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest