- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- G-Sync hitelesítést kapnak a Samsung új OLED tévéi
Aktív témák
-
Xmas
tag
Nem tudom, miért kell ennyire irónikusan hozzáállni a témához... :))
Egyébként ha a PH nem igyekezne mindenkor a legfrissebb pletykákat lefordítani magyarra, hogy mindenki értesülhessen mindenről (pl.: tajvani öregasszonyhoz áthallatszó, a gyárban kattogó neszező zaj :) ), akkor valószínűleg több lenne a hivatalos bejelentésről és konkrétabb értesülésről szóló cikk. Ezzel már csak az lenne a baj, hogy akkor meg az nem felelne meg senkinek, mert zt már egy fél éve előre pletykálták mindenhol, és egyes helyeken relative pontosan találgattak, ami olyankorra viszont teljesen hitelt érdemlő megállapításnak képzel az ember.
Na most akkor lehet válogatni a szép jövőből...
Én a pletykákra szavazok. -
McJames
senior tag
-
nap
addikt
Kerdes, hogy mennyi tartalek lesz a kartyaban, mit fog tudni, es mennyiert.
Meg ilyenek... :) -
Polesz
addikt
Végigolvastam a cikket :) Egész jó találgatósdi az egész, ha ez lesz, ha az lesz :)
-
Bandit21
addikt
Asszem én leszek az első, vagy vmit nagyon elnéztem egyelőre ennyi... :)
Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest