- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Indulhat a hardverparti!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Elég laikusszagú lett a cikk, de végiggondoltam: baromi nehéz HW-oldalon F1-ről írni. A Williams szupergépe az egyetlen olyan pont, ahol lehet kötni az F1-et az informatikához (meg persze az Acer + AMD + Ferrari, illetve a BMW+Intel szövetség), de ez kevés egy cikkhez. Inkább egy F1-et először látó túrista véleménye volt PC-s szemmel. Kicsit lájtos, de amit ki lehet hozni egy ilyen témából, azt kihoztátok, gratula! Én csak gyengébbet tudtam volna írni a PH-n. ''Autóbuzi'' oldalon viszont már más a helyzet.
-
rudi
nagyúr
Sajna, minden informatikával kapcsolatos kérdésre az volt a válasz, hogy nem adhatnak infót. Annyit azért elárultak, hogy a szuperszámítógépen egy speciális Autodesk szoftverben futnak a próbák. Az esetek többségében fél autókkal számolnak (feltételezve, hogy szimmetrikus a hossztengelyre, ami igaz is), de az oldalszeles esetekben mindkét felet kell számolni. Ilyen félből tud 8-at kezelni egyszerre a computer, ami a képeken is 8 szekrényben szokott lenni, szóval én 8 clusterre tippelek.
Még pár szám: 300 G. Vannak olyan részei a motornak, amik ilyen erővel vibrálnak.
900 fok. Bizonyos alkatrészek ezen a hőmérsékleten működnek optimálisan
Aki még nem látta volna, ajánlom a Totalcar F1-es írását, ők vezethettek is egyet [link]!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest