- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
Új hozzászólás Aktív témák
-
James 08
tag
Nagyon jó a cikk..
-
simonzé
addikt
Elég laikusszagú lett a cikk, de végiggondoltam: baromi nehéz HW-oldalon F1-ről írni. A Williams szupergépe az egyetlen olyan pont, ahol lehet kötni az F1-et az informatikához (meg persze az Acer + AMD + Ferrari, illetve a BMW+Intel szövetség), de ez kevés egy cikkhez. Inkább egy F1-et először látó túrista véleménye volt PC-s szemmel. Kicsit lájtos, de amit ki lehet hozni egy ilyen témából, azt kihoztátok, gratula! Én csak gyengébbet tudtam volna írni a PH-n. ''Autóbuzi'' oldalon viszont már más a helyzet.
-
rudi
nagyúr
Sajna, minden informatikával kapcsolatos kérdésre az volt a válasz, hogy nem adhatnak infót. Annyit azért elárultak, hogy a szuperszámítógépen egy speciális Autodesk szoftverben futnak a próbák. Az esetek többségében fél autókkal számolnak (feltételezve, hogy szimmetrikus a hossztengelyre, ami igaz is), de az oldalszeles esetekben mindkét felet kell számolni. Ilyen félből tud 8-at kezelni egyszerre a computer, ami a képeken is 8 szekrényben szokott lenni, szóval én 8 clusterre tippelek.
Még pár szám: 300 G. Vannak olyan részei a motornak, amik ilyen erővel vibrálnak.
900 fok. Bizonyos alkatrészek ezen a hőmérsékleten működnek optimálisan
Aki még nem látta volna, ajánlom a Totalcar F1-es írását, ők vezethettek is egyet [link]! -
joghurt
addikt
Nagyon tetszettek a képek (valami autóbuzi weblapon biztosan vannak fent ilyenek, de azokat nem szoktam nézegetni), és az írás is jól sikerült. Én is valamivel több informatikát vártam a cím alapján annál, hogy ott vannak a laptopok, oszt jóvan.
-
venember83
nagyúr
A Spyker maga is autokat gyart...
Tulajdonosa meg valami milliardos, szoval valasz a kerdeseidre: van/van. De nagy konszern nincs mogottuk, ha ez erdekel.
Petya25: Az csak a Senna alapitvany logoja, feltettek ok is valahova, aztan annyi, lelkifurdalas elkerulese vegett jo, de kulonben nem nagy reklamerteku... Jellemzo, h olyan helyre tettek ahol kb szerelokon kivul senki se latja, max box-utca-latogatasnal ha eleg kozel engedik a bameszkodokat a kocsihoz.
[Szerkesztve] -
rudi: a Spyker mögött van pénzeszsák vagy autógyártó?
-
marcee
addikt
Ááááá, mekkora élmény lehetett!!! Ááááá!
-
-
masterful87
senior tag
Jövőhéten ugyanekkor, ugyanitt csak az AMD színeiben
-
Petya25
őstag
Nemes gesztus a Williams részéről, hogy még most is megemlékeznek az egykori bajnokról. Senna forever.
Igazán mutathattak volna egy-két telemetriás gépet, kíváncsi lettem volna rá, mit néz Willi papa a TV-n kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest