- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Ez az egyetlen intel proci+lap kombó amit megvennék
Hát ez ownázs. Kompit is rá lehet pakolászni, csak szintén custom blokkal. Mondjuk 3 stage phase change. Uzsgyi -80 fok. 20 sec alá is be lehet tornászni a superpi-t, ami asszem 23 sec egy 3,4-es fx-el, meg 24 egy 5.x prescottal. Lám-lám, mégis vannak mérnökök az intelnél -
tocsa
senior tag
Jáááájjj. Elkezdtem olvasni a cikket, és nem értem
. Rájöttem, hogy a beugratós Introduction főcím után minden francia.
A compilerem későn hozta ki a syntax error üzenetet, sajnos lefagytam, rebootoltam.
Sebaj, workaround: babelfish.altavista.com, ott translate page link megad, nyelóv French->English
és nagyjából olvasható.
Király! -
ez mennyivel lenne jobb egy 1.8ghz(2800+) amd64nél, amihez korrektebb alaplapok is léteznek ? a cool n quie révén az sem zabálna és hangos sem lenne ... olcsobb, gyorsabb, amikor kell....
de tényleg, nem támadásképpen irok
------------------
közben a linket elolvasgattam, nem rossz cucc, de a cikket nem értettem, létezik, hogy proc hűtő nélkül is elszaladgál egy ilyen 1700mhz-en ??? mert ezesetben minden világos
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest