Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TudorVigyor
aktív tag
''Hubazz. Kicsit hasznald a Google-t, vagy nezz fel az Asus hivatalos penzugyi jelenteseire, ott lesz mindenhol, hogy Others* - es a * tobbek kozott az Asrockbol szarmazo beveteleket jelenti.''
Bizonyára úgy van hubazz, ha ez nem győz meg, akkor semmi.
Na használtam a Guglit, ahogy ajánlottad, és találtam egy fotót a kínai Hua Ching gyárról, ami az Asrockokat gyártja, és egy nagy ASUS logó volt az épületen. Ennek fényében:
''Ne terjesszünk butaságokat, légyszi.''
Jogos.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest