- Milyen processzort vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
wipes
senior tag
Megtaláltam, bruttó negyvennégyezerft :(
-
wipes
senior tag
Kicsit felhozom :) Lehet már kapni ezt a házat? (árlistában nem találtam sehol)
-
törölt tag
Vagy orulnek, ha szep es jo alapanyagbol hozhatnak ki megtobbet :)
Nekem nagytornyom van, mert egykor az volt a maniam, de mar szeretnek egy kisebb gepet. Egy ilyesmi haz pont jo lenne, bar nem tennem a monitor ala semmikepp. Beletenni egy dvd-irot meg egy mobilrack-et a ket nagyhelyre, a maradek 3.5''-es helyekre meg mondjuk a vinyo(ka)t. Es kesz :D -
HEBI
senior tag
Lassan (nagyon) eljutunk oda, hogy egy PC háza is (majdnem) olyan szép és jól megtervezett lesz, mint egy Mac. Ezalatt most nem a brand gépeket értem, mert azok ma is legalább olyan jók, hanem az otthon összerakható gépekről beszélek. Ez legalább valami értelmes fejlődés, csak ezzel szegény modereknek egyre nehezebb dolga lesz.
-
Krix
őstag
9,2 cm-es házhűtő
azért, hogy ha elromlik tuti ne tudd kicserélni -
anulu
félisten
Nem igazán szeertem a ''fekvő'' házakat, de ez nagyon tetszik. Elegáns. Ha vennék, akkor nem a hangja, hanem a ''fekvősége'' miatt vennék ilyet. Tetszik! :)
-
-Devil-
aktív tag
Csak 2 5,25''-os hely... a fene enné meg! :DD
-
Ploszi
senior tag
nagyon kellemes és szép :) a nagytorony mellett kezdek gondolkodni egy kis asztali gépben is :)
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest