Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.tomi
tag
Engem felvettek, de én hívtam fel őket, hogy nem vállalom
Mindez kedden törpént.
Ha jók az információim 4 embert kerestek.
a legalsó fizu 13000Ł/ év bruttó lett volna, továbblépni a gyártás területén
lett volna esély. ill. phone support, quality controll.
Az a ''meló'' amit most csinálok kb. 16000Ł/ év Londoniumban
Így nem kápráztattak el.
Tehát fel a fejjel! -
Arius
aktív tag
válasz
Kazi king #41 üzenetére
Mondjuk elég brutál lehet angliában alpinozni...állandó szakadó esőben meg jéghideg szélben!!!
De ha nem gond hogy lenullázod a szervezeted egy életre akkor hajrá....engem ez tart vissza attól hogy elmenjek alpin tanfolyamra utána meg ezzel külföldre dolgozni.
Fiatalon általában nem gondol ilyenekre az ember, meg hogy mi lesz 20 év múlva...pedig lehet nem ártana.
Mondjuk ha megtudsz győzni hogy ez nem is olyan vészes mint gondolom (több éve alpinozol az északi sarkon pl és segáz) akkor elég csábító az a 3600Ł+szállás....
[Szerkesztve] -
PaladiN
aktív tag
Figya! Nem lehettel tulkepzett, mivel errefele nemnagyon ismerik ezt a foglamat. Ha ilyet mondtak akkor mas lehetett a hatterben. En inkabb arra tippelnek hogy lanyokat nem akartak, de ezt nem mondhattak meg.
Ez itt kint a szamomra mar megszokottnak szamit. Nem is emlexem olyanra hogy a valos okot kozoltek volna egyszer is. -
PaladiN
aktív tag
Egyaltalan volt valaki aki jelentkezett es felvettek a ph-rol?
-
Kazi king
tag
Nekem most adtak egy ajánlatot amihez képest ezek a fizuk naon gyengék, fizikai munkára (jó mondjuk elég speciális(alpintechnika) ) havi 3600 Font + szállás
Ha minden igaz megyek is nemsokára. -
Goose-T
veterán
Na, jelentkezett valaki rajtam kívül?
-
borely
tag
Adalekkeppen: 1 kezdo nem qualifikalt nover fizu:11000/ev, kezdo qualifikalt:18000/ev es ez emelkedik 4-5 ev alatt kb 50%-val
[Szerkesztve] -
borely
tag
Hat ezek tenyleg eleg gyer fizetesek,. azt azert megjegyzem, hogy nem is tul kvalifikalt munkat kivannak. Amelyek igen, ahhoz oda is van irva, hogy ber megegyezes/tapasztalat szerint.
Viszonyitaskeppen: enmagam+feleseg+2 gyerek egy berelt hazban kb= 2000font/ho. (London eseten +1,5x szorzo!) Szoval ki lehet jonni ezekbol az osszegekbol is foleg ha, tarsakkal egyutt berelsz lakast, de tul sokat nem (majdnem semmit) lehet megtakaritani. -
PaladiN
aktív tag
-
efge
aktív tag
megkerdeztem, kb 2 het mulva lesz interjuztatas. 200fontert tudnak majd szallast biztositani, Birmingham mellett van a melo.
-
t.tomi
tag
Itthon mennyiért melóztok? ...már ha dolgoztok egyáltalán és mennyi marad?
-
PaladiN
aktív tag
En meg most elek itt angliaban es legutobb kb ket hete hallgattam egy ilyen panaszaradatot. Nnna?
Egyebkent az a bizonyos ''volt'' szocska lehet a megoldas kulcsa. Amiota eu-tagok lettunk es tobbek kozott a lengyelek is szabadon johetnek, azota kezdenek jelentkezni ilyen hangok. Mondjuk mar elotte is voltak hasonlo velemenyek, csak akkor meg a menekulteket soroltak csak ide, mivel tul sok kedvezmenyt kaptak -nak. Azota viszont mar ''mi'' is odatartozunk, fuggetlenul attol hogy mi nem kapunk olyan kedvezmenyeket. Bar ha jobban belegondolok az ingyenes tanulasi lehetoseg azert nem semmi. -
ody42
senior tag
Nekem volt kinn egy haverom, ő egy pubban dolgozott, ahol 1 db angol nem melózott, a legközelebbi arc egy ír volt, és angolok tespedtek a pubokban egész nap. Azt mondta, őt a fél év alatt, amíg kinn volt, egy rossz szó nem érte, h. rohadt bevándorló, elveszik előlünk a szar melót...
-
PaladiN
aktív tag
Meg valami ami ezzel kapcsolatban eszembe jutott. Angliaban nem divat fizetest emelni! Azaz amilyen osszeget kialkudsz az elejen konnyen lehetseges hogy meg ket ev mulva is ugyanazt az osszeget fogod kapni!
-
PaladiN
aktív tag
Egyparan tevedesben eltek.
Angliaban a legmagasabb minimalber (25 evnel idosebbeknek) £4.85/ora.
Ha kiszamolod akkor kijon hogy egy honapban a brutto fizu igy olyan £700-800 korul alakul.
Az ado merteke ''csak'' 20% korul van, ebbol az insurnce (eg bizt) ugy 8-9, az ado ugy 12% korul mozog).
A feltuntetett fizuk valoban nem tul magasak, DE nem is minimalber! Pedig itt lassan mindenkit arra kenyszeritenek a bevandorlok (meg az angolokat is!), azok kuzul is elsosorban a lengyelek, hogy elvallaljanak munkakat minimalberert. Panaszkodnak is rendesen a sok bevandorlo miatt az angolok.
Amugy ha valakit erdekelnek tovabbi reszletek az angliai elettel kapcsolatban akkor javaslom ezen topic elolvasasat: Bővebben: link -
Integra
titán
egyik őscimbim londonban él, bankszektorban dolgozik, jóval több fizetésért és még ő is mással bérel együtt kecót, ez kegyetlen kevés fizu ami itt áll a hirdetésben.
ugyanakkor egy lehetőség, mivel angoloknál ha van melód, van biztosításod is és betegellátásod. -
Goose-T
veterán
Dobtam nekik egy CV-t, érdekelnek a fejlesztő melók. Kíváncsi vagyok, mennyi fizut tudnának ajánlani. 20000 font/év már elfogadható lenne szerintem. Azt is kell nézni, hogy ezek bruttó fizetések, viszont míg Magyarországon a bruttó fizu kb. 50%-át levonják, addig Angliában csak a 25%-át ilyen összegeknél.
-
Fade_Away
őstag
Ezek nagyon-nagyon gyengus fizetések kint.
-
Barton
senior tag
SH*T MONEY !!!
-
bali79
tag
Angliában a minimálbér 1000 font körül van, ehhez képest nem nagy fizetés. Viszont egy év múlva lehetsz perfekt angolból, ráadásul lesz munkareferenciád, amivel tovább lehet lépni. Egy ismerősöm pincérként 1000 fontot keres havonta és meg lehet belőle élni.
Ehhez a munkához nem nagyon kell tudni angolul, szerintem egy gyenge középfok elég. A szakmai nyel meg még Mo.-n is félig angol.
[Szerkesztve] -
iguana
őstag
hát ez nagyon gyenge fiz. tapasztalatszerzéshez, nyelvtudás csiszolgatására jó, de egyébként nulla.
-
-
Agyzuzo
addikt
Imádom Angliát és angolból felsőfokon tolom de a k*va egyetem miatt még nem tudok menni. Mekkora szopás.
Pedig elég csirke melók, ahhoz mérten jó fizuval (itthoni mércével meg aztán...).
-
Kalwa
tag
Nem egészen jól vágom az angolt, de az orosszal és a lengyellel nincs gondom. Ezekkel lehet jelentkezni vagy kiközösítik és megint csak azt sulyoklják az emberekbe, hogy tanulják a szánalmas angol nyelvüket, mert bizony ez világ nyelv és, ha ezt nem beszéled lószart sem érsz?! Röhejes... csak azt felejti el mindenki, hogy milyen áron lett világnyelv és hogy hány százezer ember fizetett az életével ezért, akik nem angolok voltak
Kapják be mocskos angolszászok
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
Hát ezek egyáltalán nem jól fizető állások. Legalábbis a kinti fizetésekhez képest. Vagy a pénzen kívül van még egyéb juttatás is?
-
rbagany
csendes tag
Az en kerdesem az lenne, hogy ott kint mennyibol lehet megelni.
Ha van valakinek erre vonatkozo infoja, kerem ne kimeljen. -
Club
őstag
Ilyenkor sajnálom hogy még nemtudok annyira jól inglisül.
Azonnal lelépnék innen.... -
Oreg_Nene
tag
Gondolom a fizetés éves szinten van meghatározva
Meddig lehet jelentkezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A KG International hardveres - számítástechnikai irányultságú szakembereket keres.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest