- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
fanatic
aktív tag
''A csomagban található eszközzel és szoftverrel ugyanis a felhasználó a vérnyomását (!) mérheti meg. Amint az a lenti képen látható, a szoftver az összes fontos adatot képes megjeleníteni.''
Gondolom, hogy tud statisztikát is készíteni!Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
-
Yaye
őstag
válasz Dalai Láma #47 üzenetére
Dzsolysztikk rulez! Ha már külföldiül beszélünk, legalább írjunk magyarul! :)
Egyébként komolyra fordítva, egy USB-s vérnyomásmérő nem teljesen marhaság. Olcsóbb lehet mint egy hagyományos villanyos mérő, és egy jó szoftverrel egy házidoki elég jól tudná használni. Más kérdés hogy nincs sok értelme ha fixen csak egy bizonyos alaplapra van integrálva. -
PrinczA
őstag
Veszek egy vibratort megoldom az USB-n a vezerlest, mondjuk egy hon(wap)lapon keresztul, aztan eladom Amerikaba az elfoglalt managereknek, hogy tudjak munkaidoben is izgatni az asszonyt. :C
-
tomcs
őstag
válasz Dalai Láma #47 üzenetére
szvsz mar tapadt hozza 1 kis pluszjelentes, miszerint ''hasznalhatatlan, jolhangzik-de-semmire-se-valo reklamize'' te6 az hogy mittomen sata-t tamogat az 1 szolgaltatas az hogy a boot logot at le7 rajzolni az 1 ficsor.
-
Dalai Láma
őstag
Szerintem ezzel a nyugdíjas vérnyomási zavarokkal küzködőket akarták megcélozni. Lehet, hogy benne is lesz a NAGYINET árlistájában :)
A hírrel kapcsolatban: az a fícsör szó nagypon bántja a szememet. Nem lehetne magyarul írni? Ez olyan, mintha azt írnád, hogy dzsolysztikk :P''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
félisten
Az lenne az igazi, ha BIOS-ból lehetne állítani a user vérnyomását.
while (!sleep) sheep++;
-
Szeke
senior tag
Ha nem drágítja meg az alaplapot amihez adják, akkor miért ne?
Ötletnek nem utolsó :DA biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
Csete75
csendes tag
Hgmm/Mark2004: 140/70 (Doom3)
Hgmm/Mark2004: 180/100 (Punci.net)
Ha dobozos verziót veszek, és viszem a számlát, a TB vajon támogatja a Concor 5-met, vagy a Corinfart, esetleg más vérnyomáscsökkentőt?
Végül is nem hülyeség, én is kiváncsi lennék egyszer-kétszer...
Vagy mégis?
Felment a vérnyomim...ABIT AV8 ,AMD Athlon 64 3500+,1.5 GB sams. DDR400,ATI HIS 9800Pro ICEQ,160GBSg(7200)Sata+160GBMax(7200), Beantech BT8B Plexiház, ha ez egyáltalán érdekel valakit...
-
_George
senior tag
DE JO!!!
ez tök állat, de komolyan. néha én is kíváncsi lennék a vérnyomásomra, amikor egy két hibaüzenet kerül a monitorra, meg amikor valami nem jön össze.
ekkor nem kell elmenni a másik szobába a mérőműszerért, csak rá kell ''csatlakozzam'' a gépre...
hát! LOL de jóóó ;]Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést...
-
klepto
addikt
És utána ajándékba a defibrillátor mellé adnak alaplapi lélegeztető gépet, ami a Winfos híres megbzhatósága révén akár évtizedekig is képes a játék közben szívrohamot kapott játékost teljesen autómatán újraéleszteni, és a mentő megékezéséig életben tartani :DDD
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
arty
veterán
yaye :D VernyomasMark2001 vagy 2003al mertel ?
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
sárkány
csendes tag
Nyugi, ez még csak a kezdet!
- hamarosan Paksról távirányítással kapcsolják át a procit éjszakai áramra
- a déli hídba integrált BSA-áramkör blokkolja a másolt progikat
- a keresőbe írt ''sex''-re kattintva a CD-olvasó kilök egy kotont
- kékhalálnál a Microsoft visszautal a számládra (bruttó) 29500 Ft-ot -
veterán
Legközelebb majd szondát raknak az alaplapra, aztán lőttek az esélykiegyenlítős kvékpartiknak... :)
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
eziskamu
addikt
Vagy a munkahalyi gépedet nem használhatnád ittasan, mert nem engedne be a windóz.
-
eziskamu
addikt
Jó hogy nem már alkoholszondát adnak a lappal, mert akkor meg a Need for Speed nem hagyná hogy vezessél, vagy a rendőr ezért is megbüntetne a gyorshajtáson kívűl.
-
eper-fa
aktív tag
jó szar, vhol ki is kell vezetni azt a madzagot ;)
egyébként sztem a pendrive/hálókari páros egy baszott jó 5let, de ez nagyon durva...
off
boci, nem áll jól neked ez a kép ;]
on''A puszta ötlet még el sem kezdett gondolkodni azon, hogy adjon-e esélyt önmagának arra, hogy felbukkanjon a fejemben.'' (from Galaxis útikalauz...)
-
marcee
addikt
Na, nálam ma többször is aktiválódott volna az életmentő funkció.
Amúgy is ''laza'' csávó vagyok, de ma annyit idegeltem, ami egy fél hadsereget is kiütne, de az biztos, hogy csak tovább hergeltem volna magam, ha még az értékét is látom.\m/
-
kamikaze boci
őstag
A képet jobban megnézve, egyszerű külső eszköz is lehet, ami az alaplapra csatlakozik (pl. usb-s, nem látom jól a képen a csatolót). Vagyis nem alaplapi integrált :DDD. A japánok meg híresek az ilyen céltalan marhaságokkal szembeni rajongásukról (forrás: akiba pc). Vagyis itt arról lehet szó, hogy a gigabyte ajándékoz az alaplaphoz egy vérnyomás mérőt, a japán piacon.
egyéb állatfajták
-
KriszBoy
senior tag
Kiványci vagyok pár év múlva miket lehet rákötni egy gépre? Én olyan egy éve kaptam egy Nokia töltőt amit az usbre lehet kötni és akkor már nagyot csodálkoztam, de ezeken...
-
Yaye
őstag
Vérnyomástuning!
- Én tegnap még 340-nél is stabil voltam!
- Áh, az semmi, én megfelelő hűtéssel (jegeszacskóval a fejemen) még a 380-at is hozom, igaz ilyenkor már kicsit szemetel a látásom... -
BobMaster
senior tag
Szerintem kamu :)
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
-Devil-
aktív tag
Ennyi kretént, komolyan mondom... :D
Amúgy ennél nagyobb állatság már csak az interneten keresztül vezérelhető porszívó...Értek hozzá Pista bácsi! Kék a fázis...
-
fanatic
aktív tag
Nagyon szídjátok ezt a kütyüt, pedig lehet benne valami. Szinte már mindenkinek van otthon gépe. Öreg korra bizony nem árt egy vérnyomás mérő. Miért ne lehetne összekapcsolni a kettőt? Lehet, hogy így tök olcsón kijön!
Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
-
Esmein
nagyúr
Jó kis cucc. Akaromakarom. Kiváncsi vagyok mennyire bir felb*szni a gépem :D
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
fanti
addikt
Ja, ja. A biosban meg a hőfokrisztásnál lesz egy vérnyomásértékriasztás is, amit decimálisan állíthatunk 50 és 300 között, ráadásúl egyessével !
Eddig az FSB-vel ökörködtünk, ezután meg a vérnyomásállítgatással fogunk! :DD -
quigon
tag
Én ezen már nem csodálkozom,a napokba láttam pc-be szerelhető szivargyújtót.
-
Obi-1
őstag
A termékmenedzserek meghülyültek a Gigabyte-nál... Tegnap USB tollat vegyítettek USB rádiós hálókártyával, ma meg...
Only a Sith deals in absolutes.
-
L3zl13
nagyúr
És be lehetne állítani, hogy a használata nélkül ne induljon el a játék. Na ettől lehetne csak agyvérzést kapni, mikor a legizgalmasabb résznél kidob a játékból (mentés nélkül), hogy ''Sajnálom, az ön egészségi állapota nem alkalmas a program folytatására.''. :))
Aki hülye, haljon meg!
-
fanti
addikt
képzelem mennyire megbízható lesz.....
majd versenyezhetünk, hogy a doom3 alatt kinek volt magasabb a vérnyomása
szinte látom már az uj topikot :DD
vérnyomás best of -
Szőrös
veterán
Hmm s valamit lehet is a vérnyomás értékhez hozzárendelni ? pl. jáccol vmivel s nagyon felmegy a pumpád akkor automatice kilép a játékból s vmi nyugizenét kezd el lejáccani ? mer akkor jó lenne.... s dobozon rajta van , hogy kérdezze meg orvosát... :)
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
L3zl13
nagyúr
Basszus! Hát hogy tudtam eddig élni enélkül!
Aki hülye, haljon meg!
-
[lAyCsI]
addikt
Jól fog jönni, ha kiderül hogy megint csúszik a DIII - HL2 páros...:D
-= No way back from Here =-
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest